


Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στην Κοζάνη στα τέλη Μαρτίου με την παρουσία του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη

Σε διαδικτυακή συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα (31-1-2025) και στην οποία έλαβαν μέρος οι τέσσερεις Γραμματείς της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Δυτικής Μακεδονίας ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ, η διεξαγωγή Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ περί τα τέλη Μαρτίου.
Πλην των τεσσάρων Γραμματέων, τη συνεδρίαση συντόνιζε η Γραμματέας του Τομέα Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Τασούλα Χατζηδάκη και ως συντονιστές παρέστησαν ο κ. Ναούμ και Βαρσάμης Κοσμάς.
Το οργανωτικό κομμάτι ανατέθηκε στους Γραμματείς της Ν.Ε., ενώ πολιτικές εισηγήσεις και αναπτυξιακές επεξεργασίες θα προταθούν να συντάξουν προβεβλημένα και εξειδικευμένα πολιτικά στελέχη από τέσσερεις Νομούς της Περιφέρειας.
Η συνδιάσκεψη θα περιλαμβάνει μεγάλες θεματικές ενότητες και θα πάρει μέρος σ ’αυτήν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.
- Προηγούμενο Επιμελητήριο Γρεβενών: Πρόγραμμα για την για την ενίσχυση του Ψηφιακού Μετασχηματισμού Επιχειρήσεων του κλάδου της Βιβλιοπαραγωγής
- Επόμενο Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Φεβρουαρίου