email επικοινωνίας

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
Τζιόβας Ανδρέας
Loco delivery

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Ράδιο 101.5
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών κ.Τιμολέοντα Κοψαχείλη με Κυβερνητικά Στελέχη

Ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, επισκέφτηκε υπουργεία όπου συναντήθηκε με υπουργούς, υφυπουργούς  και υπηρεσιακούς παράγοντες, συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 10-7-2012 τα Υπουργεία Παιδείας, Δια βίου μάθησης & Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με υπηρεσιακούς παράγοντες υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα αρμοδιοτήτων του Υπουργείου, σχετικά με την Π.Ε. Γρεβενών

 

Την Τετάρτη 11-7-2012, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων όπου συναντήθηκε με τον υπουργό κ.  Μάξιμο Χαρακόπουλο και συζήτησαν το θέμα των εξισωτικών αποζημιώσεων των γεωργοκτηνοτρόφων. Ο κ. Χαρακόπουλος ενημέρωσε τον Βουλευτή Γρεβενών ότι  είναι σε εξέλιξη μία τεράστια προσπάθεια του Υπουργείου, σε συνεργασία με τον Υπ. Οικονομικών, ώστε να εξασφαλιστούν τα απαραίτητα κονδύλια και να καταβληθούν, το συντομότερο, στους δικαιούχους.               Ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε ότι, παράλληλα με τις δράσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της γεωργίας, υπάρχει η βούληση εκ μέρους του Υπουργείου να καταβληθεί κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα των νέων.           Ο κ. Κοψαχείλης ενημερώθηκε επίσης, για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το τρέχον έτος (2012), που έχουν ως στόχο την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα.

 

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και συναντήθηκε με τον Αν. Υπουργό κ. Σταύρο Καλογιάννη.

 

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής και συναντήθηκε με τον Αν. Υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη.

 

Κατά τις συναντήσεις, ο Βουλευτής Γρεβενών ενημερώθηκε σχετικά με τις αρμοδιότητας των Υπουργείων, για την Π.Ε. Γρεβενών και συζητήθηκε ο τρόπος συνεργασίας ώστε να προωθούνται άμεσα και αποτελεσματικά θέματα της Π.Ε Γρεβενών.

 

Την Πέμπτη 12-7-2012, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό κ. Νίκο Δένδια και συζήτησαν θέματα σχετικά με τη Σχολή Αστυφυλάκων και του Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών στη Δεσκάτη και  διερευνήθηκε η δυνατότητα εκταμίευσης ευρωπαϊκών κονδυλίων για την άμεση κατασκευή του. Επίσης ο κ. Κοψαχείλης έθεσε το θέμα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Δ/σης Γρεβενών στο κτήριο του πρώην ΚΕΓΕ Γρεβενών, νυν ΟΓΕΕΚΑ «Δήμητρα».

 

Το Υπουργείο Εξωτερικών όπου συναντήθηκε με τον Υφ. κ. Κώστα Τσιάρα και  συζήτησαν τις δυνατότητες, ευκαιρίες και τρόπους προβολής και προώθησης των τοπικών Γρεβενιώτικων προϊόντων σε αγορές του εξωτερικού.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ο βουλευτής Γρεβενών, ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ώστε να ενημερώνεται για την πορεία του έργου κατασκευής των εργατικών κατοικιών στην Κυρακαλή. Στο σημαντικό αυτό έργο, έχει εντοπιστεί  πρόβλημα, στη διαδικασία παραλαβής των εργασιών που έχουν πιστοποιηθεί (στην προηγούμενη ανάδοχο εταιρεία που κηρύχτηκε έκπτωτη), αλλά και στο σύνολο των εργασιών που παραλαμβάνει ως πιστοποιημένες ο νέος ανάδοχος του έργου. Από τη προσωρινή διοίκηση του Οργανισμού, ο κ. Κοψαχείλης πήρε τη διαβεβαίωση ότι,   καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα, να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη  διαδικασία και να δρομολογηθεί στη συνέχεια η έναρξη των εργασιών.

 

 

 

                                                            Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη

Σχετικά άρθρα

Πασχάλης Χατζηγεωργίαδης
Κοζάνη- Γραφείο
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Πωλείται οικία στην Καληράχη Γρεβενών
ΤΑΞΙ
Αθ.Διάκου-Μ.Αλεξάνδρου
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
ΗΛΕΚΤΡΟΝ