Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συναντήσεις Ευγενίας Ουζουνίδου , βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης, με εκπροσώπους αδιόριστων επιτυχόντων ΑΣΕΠ και μικροομολογιούχων.

Την Τρίτη στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης έγινε συνάντηση της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης κ. Ουζουνίδου Ευγενίας με εκπροσώπους του Συλλόγου αδιόριστων επιτυχόντων ΑΣΕΠ (6Κ του 2008, Υπ. Εθνικής Άμυνας) και με τον εκπρόσωπο των Μικροομολογιούχων Δυτικής Μακεδονίας.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου των αδιόριστων επιτυχόντων ΑΣΕΠ κατέθεσαν στην κ. Ουζουνίδου το πρόβλημά τους για τα τόσα χρόνια εργασιακής ομηρίας. Τις θέσεις αυτές τις προκήρυξε το κράτος το ίδιο, συμμετείχαν και πέτυχαν. Αυτό που ζητούν είναι οι άμεσοι διορισμοί τους (είναι η παλιότερη προκήρυξη και αφορά 397 άτομα).

Η κ. Ουζουνίδου απάντησε πως υπάρχει ολοκληρωμένη και δεσμευτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, πλήρες σχέδιο νόμου για το συγκεκριμένο θέμα για συνολική επίλυση όλων των επιτυχόντων ΑΣΕΠ παρελθόντων ετών. Θα ξαναγίνει και επερώτηση στη Βουλή και θα ξαναπάει κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και με τη δική της παρουσία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο εκπρόσωπος των μικροομολογιούχων Δυτικής Μακεδονίας τόνισε το οικονομικό αδιέξοδο που έχουν έρθει όλοι οι μικροκαταθέτες που εμπιστεύτηκαν στο Ελληνικό κράτος οικονομίες και κόπους μιας ζωής 15000 Έλληνες πολίτες και υπέστησαν ζημιά από το PSI του Μάρτη του 2012.

Η κ. Ουζουνίδου απάντησε με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα αυτό, ότι δηλ. στις συνολικές καταγραφόμενες ζημιές έως 100.000 € η αποκατάσταση θα είναι της τάξης του 100%. Θα τεθεί το θέμα στη Βουλή με ρεαλιστική πρόταση για την επίλυση αυτής της αδικίας, για να αποκατασταθούν άμεσα οι μικροομολογιούχοι, τουλάχιστον αυτοί που κατέθεσαν έως 100.000 €.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5