Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών στην Αθήνα

Σειρά συναντήσεων με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Παιδείας, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης του στην Αθηνα, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

unnamed (1)

Θέτοντας στο επίκεντρο των συναντήσεων τα κύρια προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών παρουσίασε σχέδια και προτάσεις στοχεύοντας στην επίλυσή τους και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στη συνάντηση του με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο κ.Σημανδράκος κατέθεσε πρόταση για την υποστήριξη των αθλητικών δομών της περιοχής μεταφέροντας τα χρόνια ζητήματα των αθλητικών συλλόγων και των εγκαταστάσεων τονίζοντας ειδικότερα την ανάγκη υποστήριξης του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας, ζήτημα για το οποίο τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στο Υπουργείο ειδική πρόταση.

Με την παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέοντα Κοψαχείλη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου του Α. Υπουργού Οικονομικών Στυλιανό Πέτσα. Ο κ. Κοψαχείλης και ο κ. Σημανδράκος τόνισαν τα σημαντικά ζητήματα της Π.Ε Γρεβενών επιτυγχάνοντας την άμεση επίλυση οργανωτικών και διοικητικών προβλήματων.

Σημαντικά επίσης ήταν τα αποτελέσματα της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Μόσχο Κορασίδη. Ο αγροτικός τομέας και το νέο αρδευτικό βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης με τον κ. Σημανδράκο να παρουσιάζει σχέδια και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση των καλλιεργητών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5