Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνέντευξη Τύπου του αντιπεριφερειάρχη κ. Γ.Δασταμάνη: ΄΄ Ή θα μου φέρουν τη μελέτη του δρόμου Γρεβενών – Βασιλίτσας ή ο φάκελος θα πάει στη δικαιοσύνη ΄΄ (Δείτε το video)

Συνέντευξη Τύπου παρεχώρησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης  Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης μιλώντας αποκλειστικά για τη μελέτη του Δρόμου Γρεβενών – Βασιλίτσας.  Ο κ. Δασταμάνης αφού παρουσίασε όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η μελέτη είναι προβληματική στη συνέχεια ανέφερε τα εξής :

΄΄ Η μελέτη του δρόμου Γρεβενών – Βασιλίτσας στοίχισε 1.130.000 ευρώ. Ταυτόχρονα, με την πρόβλεψη κατασκευής δύο γεφυριών η μελέτη θα έφτανε το κόστος του 1.600.000 ευρώ περίπου. Από την μελέτη απουσιάζουν σοβαρές ”υπομελέτες”  εξαιτίας των οποίων δεν είναι δυνατή η ένταξη του έργου Γρεβενών – Βασιλίτσας στο ΕΣΠΑ και μιλάμε για παραλείψεις και για στοιχεία που έχουν ήδη πληρωθεί. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν η ΑΝΓΡΕ αυτά τα έχει έτοιμα ή όχι , αν παραλείφθηκαν ή όχι ή αν άνοιξε το παράθυρο κάποιου γραφείου και τα πήρε ο αέρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΓΡΕ προ 19 ημερών πήρε απόφαση να μας δοθεί το cd με ολοκληρωμένη τη μελέτη. Αυτό μέχρι σήμερα δεν έγινε … θα κάνω υπομονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.  Εάν δεν δοθεί το cd τότε είμαι υποχρεωμένος να στείλω τον φάκελο στη δικαιοσύνη. ΄΄

Τέλος, ο κ. Δασταμάνης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, παρουσιάζοντας και νέα στοιχεία τα οποία επιβεβαίωσαν τα όσα είπε στην συνέντευξή του.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης