Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συνέντευξη του Γ.Γιαννούλα στον Κ.Μάρκου

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχαμε προχθές με τον Α΄ αντιπρόεδρο του Πυρσού Γιώργο Γιαννούλα για το ποιος θα πρέπει να είναι ο ρόλος της διοίκησης.

 

 

Φέτος είναι η τρίτη χρονιά κατά την οποία συνεχίζουμε μια προσπάθεια, της οποίας οι βάσεις έχουν μπει από τα προηγούμενα έτη. Έχουμε διανύσει στα­θερά βήματα μέχρι στιγμής και κοιτάμε μόνο το αύριο. Εμείς θέλουμε η ομάδα να έχει και την κοι­νωνική της διάσταση, να έχει δηλαδή παρουσία σε όλα τα δρώμενα. Αυτό που μας ενδιαφέρει πά­νω από όλα, όμω5, είναι να υπάρχει σταθερή δι­οικητική ηρεμία με την παρουσία των σωστών αν­θρώπων. Μετά έρχεται το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο ίο επιμελείται καθαρά ο προπονητής. Η δου­λειά της διοίκησης φτάνει μέχρι την πόρτα των απο­δυτηρίων. Αυτή εξάλλου είναι και η φιλοσοφία ίου προέδρου μας. Όταν οι παράγοντες συνειδητο­ποιήσουν ότι δουλειά τους είναι να διοικούν και όχι να εμπλέκονται στα αποδυτήρια, τότε το απο­τέλεσμα είναι το υγιές ποδόσφαιρο“.

Φτασμένη μορφή Παπαϊωάννου

Για τον πρόεδρο του Πυρσού αλλά και τις διοικητικές αναταράξεις που συνδυάστηκαν με την προσωρινή αποχώρηση του από τοθώκοτης ομάδας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ είπε: “Είμαστε μια ομάδα στη ΓΕθνική κατηγορία, όπου η οι­κονομική ανάπτυξη είναι εδώ και χρόνια σε χα­μηλό επίπεδο, γεγονός που δυσκολεύει και τον ίδιο τον ορισμό του ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρός μας, κ. Παπαϊωάννου είναι ο μόνος που προσέφερε χρήματα στο σωματείο, δίχως αντάλ­λαγμα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο φτασμένο, που τον καθοδηγεί η ανιδιοτελής αγάπη του για την ομάδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλάκις“.

Να αναδειχτούμε για τον κόσμο

Ο κ. Γιαννούλας επικεντρώθηκε στο φίλαθλο κό­σμο της περιοχής και το πώς αυτός συνδέεται με την ομάδα του Πυρσού υπογραμμίζοντας:” Με την έναρξη κάθε χρονιάς, ο κόσμος περιμένει να δει κάτι διαφορετικό. Είναι γνωστό ότι ο νομός μας δι­ψάει για ποδόσφαιρο. 0 Πυρσός είναι συννεφιασμένος με την κοινωνία, αφού άπαντες τον έχουν μέσα στην καρδιά τους. θέλουμε να αναδειχτού­με, αγαπάμε τον τόπο μα$ και η ομάδα είναι μια διαφήμιση για τα Γρεβενά“. Κλ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5