ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Συνάντηση Κουκουλόπουλου και εκπροσώπων των Αστυνομικών Υπαλλήλων

Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Α.Σ.Υ.) και  των Ενώσεων Αστυνομικών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είχε το Σάββατο 8/2/2014 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέθεσαν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το Ν/Σ που πρόκειται έρθει προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη και αφορά, μεταξύ άλλων, και την αναδιάρθρωση Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις τοποθετήσεις τους οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέφρασαν την αντίθεση τους στο προτεινόμενο Νομοσχέδιο στη σύνταξη του οποίου δεν ελήφθησαν υπ΄ όψιν ορισμένες κρίσιμες δικές τους προτάσεις που θα το βελτίωναν και θα έλυναν μια σειρά προβλημάτων, καθώς υπάρχει και σχετική μελέτη της Π.Ο.Α.Σ.Υ. για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της ελληνικής αστυνομίας, την οποία μάλιστα είχε παλιότερα αποδεχθεί και το Υπουργείο  Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Από την πλευρά του ο κ. Κουκουλόπουλος τους μετέφερε την εκφρασμένη και δημοσιοποιημένη θέση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο εκτιμά πως το Ν/Σ έγινε με προχειρότητα, καθώς αυξάνει τον συγκεντρωτισμό των Υπηρεσιών, τη γραφειοκρατία και τις δαπάνες. Με τις  ασάφειες που περιέχει, αντί να λύνει τα προβλήματα, επιτείνει την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια του έλληνα αστυνομικού.

Γι΄ αυτό, το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει ήδη να αποσυρθεί το συγκεκριμένο Σχέδιο Νόμου και να ξεκινήσει άμεσα ουσιαστικός διάλογος με γνώμονα την πραγματική μεταρρύθμιση της Ελληνικής Αστυνομίας, που ως βασικό της στόχο θα έχει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πολίτη, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και της ασφάλειας των Αστυνομικών και φυσικά τη μείωση της σπατάλης πόρων και ανθρώπινου δυναμικού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Μουρατίδης Ιωάννης, Καστοριάς κ. Νάτσης Θωμάς, Γρεβενών κ. Τριγώνης Χρήστος και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ. Μπαντόλας Στέλιος και Καρυπίδης Λεωνίδας.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ