Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συμφωνία Δήμου Κοζάνης και Συλλόγου Ζωοφίλων Κοζάνης ¨Η ΣΤΟΡΓΗ¨ για τα αδέσποτα (31/10/2011)

Υπογράφτηκε την Πέμπτη 27/10 σύμβαση ύψους 16.000,00 ευρώ για τέσσερις μήνες.

Συμφωνητικό μεταξύ Δημάρχου και Συλλόγου Ζωοφίλων Κοζάνης ¨Η ΣΤΟΡΓΗ¨ για την εφαρμογή του προγράμματος αντιμετώπισης των αδέσποτων σκύλων του Δήμου Κοζάνης, υπογράφτηκε την Πέμπτη 27/10.

Ο Σύλλογος Ζωοφίλων αναλαμβάνει:

α) τα έξοδα προμήθειας τροφών για την σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται στο χώρο του και έχουν καταγραφεί από την αρμόδια επιτροπή

β) Τις εργασίες για τη σίτιση και περιποίηση των αδέσποτων σκύλων, καθώς και του χώρου (στη Νέα Νικόπολη Κοζάνης) που φιλοξενούνται αυτοί από το σωματείο «ΣΤΟΡΓΗ»,

γ) Τα έξοδα για την προμήθεια των απαιτούμενων φαρμάκων των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενούνται αυτοί από το σωματείο «ΣΤΟΡΓΗ», όταν αυτά είναι αναγκαία.

δ) Τα έξοδα μεταφοράς από τον χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων σκύλων του σωματείου «ΣΤΟΡΓΗ» προς οποιοδήποτε συμβεβλημένο με το  Κτηνίατρο, δέκα (10) αδέσποτων σκύλων κάθε μήνα, με σκοπό την εξέτασή τους, τη σήμανσή τους και την στείρωσή τους (με έξοδα του ήμου), καθώς και την επιστροφή αυτών στο χώρο του σωματείου για την αποθεραπεία και στη συνέχεια την επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον, όπως προβλέπεται από το νόμο.

ε) Τα αδέσποτα που έχουν μεταφερθεί για εμβολιασμό, σήμανση και στείρωση, θα επιστρέφουν στον χώρο του φιλοζωικού σωματείου «ΣΤΟΡΓΗ», για την αποθεραπεία τους.

Οι συνολικές δαπάνες του παραπάνω προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα ανέρχονται στο ποσό των δεκαέξι χιλιάδων (16.000,00) ευρώ
συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η διάρκεια του παραπάνω προγράμματος ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες και ισχύει αναδρομικά, ήτοι από 1η Σεπτεμβρίου 2011 έως την 31η Δεκεμβρίου 2011, με δυνατότητα ανανέωσης κατόπιν συμφωνίας των συμβαλλομένων μερών.

(ΠΗΓΗ: kozan.gr)

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5