Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ & ΔΥΟ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

1.

    Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Α.Δ. Γρεβενών σε γενόμενο έλεγχο, την 05-09-2010, ενταύθα και ώρα 21:45΄, συνέλαβαν δύο [2] ημεδαπούς και ένα [1] αλλοδαπό, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών και συγκεκριμένα τους δύο [2]  ημεδαπούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τον αλλοδαπό για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

 

 

 

2.     Ειδικότερα οι δύο [2]  ημεδαποί κατείχαν συνολικά μία χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου και πέντε δεκάτων του γραμμαρίου [1,5 γραμ.] και μία [1] χάρτινη συσκευασία περιέχουσα κάνναβη μεικτού βάρους εννέα γραμμαρίων και επτά δεκάτων του γραμμαρίου [9,7 γραμ.]. Οι ανωτέρω συλληφθέντες ημεδαποί, όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, προμηθεύτηκαν τις προαναφερθείσες ναρκωτικές ουσίες από τον συλληφθέντα αλλοδαπό, έναντι του χρηματικού ποσού δέκα [10] €.

 

3.                 Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στην Κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Α. Γρεβενών._

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5