Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

1.- Γνωρίζεται ότι σήμερα [07-04-2010] και ώρα 11.00 κατόπιν αξιοποίησης και συλλογής κατάλληλων πληροφοριών ότι θα λάβει χώρα μεταφορά – εισαγωγή ναρκωτικών από Αλβανούς διακινητές, αστυνομικοί της Υπηρεσίας μας μετά από οργανωμένη επιχείρηση και καταδίωξη, συνέλαβαν έναν [ι] Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μαζί με άλλα πέντε [5] άτομα επιχειρούσαν να εισαγάγουν – μεταφέρουν κάνναβη στο εσωτερικό της χώρας με τελικό προορισμό την πόλη της Λάρισας.

2.- Οι ανωτέρω αλλοδαποί εντοπίστηκαν να κινούνται πεζή, μεταφέροντας ένα [ι] σάκο και τρία [3] τσουβάλια και επιχειρήθηκε η ακινητοποίηση τους στην ορεινή – δύσβατη περιοχή μεταξύ Δ.Δ. Σταυρού και Δ.Δ. Ζιάκα Γρεβενών. Οι προαναφερθέντες αντιλαμβανόμενοι των επικείμενο έλεγχο εγκατέλειψαν τις ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες και τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι τη μορφολογία του εδάφους.
3– Κατόπιν επισταμένων ερευνών και αναζητήσεων από αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας συνελήφθη ο προαναφερθείς Αλβανός υπήκοος, ηλικίας είκοσι πέντε [25] ετών και εντοπίστηκαν – κατασχέθηκαν πενήντα ένα [51] δέματα από νάιλον συσκευασία, περιέχοντα ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους πενήντα [50] κιλών και [978] γραμμαρίων. 4·- Τα πέντε [5] διαφυγέντα άτομα αναζητούνται. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Διενεργείται προανάκριση από το Τ,Α Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5