Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην 3η και 4η ΥΠΕ πραγματοποίησαν εργαζόμενοι των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πανελλαδικής 5ωρης στάσης εργασίας που κήρυξε η ΠΟΕΔΗΝ από τις 10.00 έως τις 15.00. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο των νοσοκομείων και τη συγχώνευση κλινικών και διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις προσωπικού και την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων για τις Κυριακές και αργίες.

“Ζητούμε από το υπουργείο Υγείας να δημιουργήσει οργανισμούς που θα έχουν επαφή με την πραγματικότητα στα νοσοκομεία σήμερα, που θα αποτυπώνουν ακριβώς τη λειτουργία τους και όχι οργανισμούς που θα καρατομήσουν λειτουργίες και κλίνες με συνέπεια να βρεθεί το προσωπικό ακάλυπτο” ανέφερε ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Παναγιώτης Τουχτίδης . Εκφράζοντας την αντίθεσή του στο κλείσιμο των νοσοκομείων είπε ότι τάσσεται υπέρ του να γίνει κάποιος εξορθολογισμός στα νοσοκομεία της ηπειρωτικής χώρας με τη λογική που θα εξυπηρετεί τον πολίτη και όχι με τη λογιστική λογική.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων (το οποίο φημολογείται ότι θα κλείσει μαζί με τα νοσοκομεία Ειδικών Παθήσεων και Παναγία) Κωνσταντίνα Καριώτου, είπε: “Το Αφροδισίων είναι το μοναδικό δερματολογικό νοσοκομείο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Πρέπει να παραμείνει ανοιχτό διότι εξυπηρετεί 4.000 ασθενείς μηνιαίως. Στο Ιπποκράτειο, με το οποίο είναι διασυνδεόμενο το Αφροδισίων από το 2011, δεν μπορεί να αναπτυχθεί η δομή που υπάρχει στο δικό μας εξειδικευμένο νοσοκομείο που λειτουργεί ακόμη και σήμερα με τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων” πρόσθεσε η κ Καριώτου.

Το μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου Παπανικολάου,Συμέλα Τεμερτζίδου, κατήγγειλε ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων κλείνουν χειρουργικές κλινικές που δεν έχουν πληρότητα όχι γιατί δεν υπάρχουν ασθενείς, αλλά επειδή, με δική τους ευθύνη, δεν υπάρχουν υλικά για να γίνονται επεμβάσεις.

 

 

 

enikos.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5