AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
Μικρό μου

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Την Κυριακή 24 Αυγούστου ο νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι νέοι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες της νέας Περιφερειακής Αρχής

Στις 24 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή , ο Θοδωρής Καρυπίδης αναμένεται να ανακοινώσει το νέο πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και τους νέους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες της νέας Περιφερειακής Αρχής. Μια πρώτη εικόνα για το ποια πρόσωπα θα αναλάβουν πόστα έχει σχηματιστεί, όμως τίποτα δε μπορεί να θεωρείται δεδομένο, αφού λίστα με πρόσωπα δεν υπάρχει.
Τα μέχρι στιγμής δεδομένα:
– Στη σημαντική Αντιπεριφέρεια με τομέα αρμοδιότητας τα Οικονομικά, όπου το πρόσωπο που θα επιλεγεί, θα προεδρεύει και στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, οι πιθανές επιλογές είναι τρεις: Kυριάκος Ιωαννίδης, Παύλος Τσότσος και Φώτης Κεχαγιάς. Οι δύο πρώτοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες, ενώ το γεγονός πως Κυριακός Ιωαννίδης και Φώτης Κεχαγιάς, παρακολούθησαν προσφάτως συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ώστε να λάβουν γνώση περί της διαδικασίας και του τρόπου λειτουργίας, συγκλίνει με τις πληροφορίες μας.
– Στην Αντιπεριφέρεια με τομέα αρμοδιότητας την Υγεία, προορίζεται ο γιατρός Σταύρος Γιαννακίδης, ο οποίος γνωρίζει από “πρώτο χέρι” τα προβλήματα υγείας στην περιοχή.
– Για την Αντιπεριφέρεια Ενέργειας και Ανάπτυξης, η οποία δεν αποκλείεται να έχει έδρα το νέο κτήριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα, φαβορί είναι ο Παύλος Τσότσος.
– Υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία Αντιπεριφέρειας με αποκλειστικό αντικείμενο το ΣΕΣ (νέο ΈΣΠΑ). Τη συγκεκριμένη θέση αναμένεται να αναλάβει πρόσωπο εκτός Π.Ε. Κοζάνης.
– Για την Αντιπεριφέρεια Επιχειρηματικότητας Εμπορίου, Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας οι επικρατέστεροι είναι οι Ματθαίος Καλαιτζόπουλος και Χάρης Κάτανας, με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.
– Αν παραμείνει Αντιπεριφέρεια με τομέα αρμοδιότητας Πολιτικής Προστασίας, φαβορί θεωρείται ο πυροσβέστης Ηλίας Κάτανας, ο οποίος, λόγω επαγγέλματος, κατέχει σχετική εμπειρία.
– Στην Αντιπεριφέρεια με αρμοδιότητα τα Αγροτικά, εξετάζονται πρόσωπα εκτός Π.Ε. Κοζάνης
– Γιώργος Κωτσίδης, Φώτης Κεχαγιάς ή Γιώργος Αντωνιάδης (φαρμακοποιός – από Φλώρινα) είναι οι επικρατέστεροι, απ’ ότι φαίνεται, για τη θέση του προέδρου του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας.
Τέλος ο Καστοριανός Ζυμπίδης Θεοφύλακτος μαζί με τον Γρεβενιώτη Δασκαλόπουλο Αντώνη πιθανότατα θα συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή, είτε ως μέλη, είτε αναλαμβάνοντας πόστο Αντιπρόεδρου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
interactive learning
Υπουργείο περιβάλλοντος
Πωλείται το παρόν κατάστημα- κ. παλαιολόγου
cars
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com