Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Στηρίζουν τη Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος έκανε την εξής δήλωση:  

«Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τις διπλές εκλογές του Μαΐου το τοπίο γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο. Εμείς στην Ελιά και εγώ προσωπικά, πιστοί στις δεσμεύσεις και τους στόχους μας, στηρίζουμε τα πρόσωπα εκείνα που με τις ιδιότητές τους μπορούν με τον καλύτερο τρόπο να συμβολίσουν την Ελλάδα που έρχεται, την Ελλάδα που μας αξίζει. Εκείνους που με τα προσόντα, την εμπειρία και την όρεξή τους εγγυώνται  πως μπορούν να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους και να υλοποιήσουν έργο, άμεσα, για τους πολίτες.

Στη Δυτική Μακεδονία το πρόσωπο που συγκεντρώνει με τρόπο υποδειγματικό όλα τα ανωτέρω είναι η άξια επιστήμονας Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Στο πρόσωπο της ήδη επετεύχθη μια υποδειγματική συναίνεση και συνένωση δυνάμεων, από ένα ευρύ μέτωπο, τέτοια που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για ευρύτερες συνεργασίες. Η ίδια, με το πλούσιο και απόλυτα συναφές με τη θέση του Περιφερειάρχη που διεκδικεί, βιογραφικό της, αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για την περιοχή. Τη στηρίζω ολόψυχα και της εύχομαι καλή επιτυχία».

 

 

Και

“Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας της Δυναμικής Ελλάδας, ανακοινώνει την υποστήριξή της στην υποψηφιότητα της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, ως Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. 
Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ καλύπτει ένα ευρύτατο τόξο κοινωνικών και πολιτικών που περιλαμβάνει
 την κεντροαριστερά και το φιλελεύθερο κέντρο. Συσπειρώνει κόμματα και πολιτικές κινήσεις σε ένα σχέδιο ανασυγκρότησης, απέναντι στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία.
Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου προτείνει λύσεις και δεν απαριθμεί απλά τα προβλήματα της Δυτικής Μακεδονίας. Αναλαμβάνει την ευθύνη να εργαστεί για να βγει η Δυτική Μακεδονία από την κρίση.
 
Η πολιτική πρόταση και η συγκρότηση του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ βρίσκεται πολύ κοντά τόσο στις αρχές της Δυναμικής Ελλάδας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς όσο και της παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου γι’ αυτό στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας”.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5