Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σπάνια ανακάλυψη παρατείνει τη ζωή έως και 30 χρόνια

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να ζήσετε έως και 30 χρόνια παραπάνω, χάρη σε ένα φύκι; Ε λοιπόν η απομόνωση συστατικών από σπάνια φύκια που βρέθηκαν στις ανατολικές ακτές της Κορέας, υπόσχονται παράταση του προσδόκιμου ζωής.

Οι άνθρωποι τις δύο τελευταίες δεκατίες έχουν κάνει σημαντικά άλματα στο τομέα της υγείας. Σε συνδιασμό με την τεχνολογική άνθιση έχουν καταφέρει να παρατείνουν τη ζωή κατά πολύ. Πολλές ασθένειες που πριν μερικά χρόνια ήταν θανατηφόρες, έχουν πλέον εξαλειφθεί παντελώς. Εν τούτοις στις μέρες μας  οι πιο επικίνδυνοι εχθροί για την υγεία του ανθρώπου, είναι τα μικροσκοπικά βακτήρια, οι ιοί και ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Μία από τις πιο συχνές απειλές είναι οι καρδιακές παθήσεις. Πιο συγκεκριμένα, η αυξημένη πίεση στο αίμα με αργά αλλά επίμονα βήματα μειώνει το  πρσδόκιμο ζωής από 10 έως 30 χρόνια. Για την αντιμετώπιση της, απαιτείται ριζική αλλαγή της καθημερινότητας του ασθενούς, πράγμα το οποίο είναι πρακτικά δύσκολο να επιτευχθεί

Τα καλά νέα είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μίας επιστημονικής ανακάλυψης που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην υψηλή αρτηριακή πίεση, παρόμοιο με αυτό της πενικιλίνης στις λοιμώξεις. Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να απομονώσουν συστατικά από σπάνια φύκια που βρέθηκαν στα ανοιχτά της ανατολικής Κορέας. Μέσω αυτών μπορούν -όπως λένε- να επαναφέρουν την αρτηριακή πίεση σε φυσιολογικά επίπεδα.

Ο Dr. Haengwoo Lee, ένας διάσημος βιοχημικός, πραγματοποίησε πολυδάπανη έρευνα σε δύο συγκεκριμένα συστατικά που απομόνωσε από τα φύκια. Τα αποτελέσματα της έδειξαν ότι το ένα συστατικό είναι 100 φορές ισχυρότερο από οποιόδηποτε χερσαίο αντιοξειδωτικό, ενώ το δεύτερο φάνηκε ικανό να μεταφέρει έως και 85% περισσότερα Ω 3 λιπαρά οξέα σε καρδιά, αρθρώσεις, εγκέφαλο και μάτια.

Ο Lee δε μένει εκεί και υποστήριζει ότι ο συνδυασμός των δύο αυτών συστατικών με υψηλή δόση βιταμίνης D είναι η λύση για το πρόβλημα της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

 

 

alexiptoto.ocm

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5