POTIKA MYRTO

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

ΔΕΗ banner myenergycoach
Loco delivery
ΓΡΙΔΑΣ
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

SPONSORS

Σιούτσα: Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις

Παραλίγο … θα είχαμε θρηνήσει και δεύτερο θύμα στο ποτάμι της Σιούτσας και στον δρόμο που οδηγεί από το Καρπερό προς την Κατάκαλη. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί τουριστικό λεωφορείο προσπάθησε να περάσει από το γνωστό σημείο του ποταμού, όπου πριν από δύο χρόνια είχαμε τον πνιγμό του Νίκου Προύφα με αποτέλεσμα να το παρασύρουν τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το λεωφορείο έχει παρασυρθεί ενώ ο οδηγός εξήλθε αυτού χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Να σημειώσουμε, ότι μετά από προσπάθειες τόσο του Βουλευτή Γρεβενών κ. Θ. Χαντάβα όσο και του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Ν. Μίγκου ήδη το έργο έχει χρηματοδοτηθεί με το ποσό των 500,000 ευρώ  από το Υπουργείο Ανάπτυξης και μάλιστα από τον προϋπολογισμό δημοσίων επενδύσεων.

Το έργο σύντομα θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Δεσκάτης ενώ η εξέδρα τύπου belley  έχει παραχωρηθεί δωρεάν στο Δήμο Δεσκάτης  από την Μεραρχία της Λάρισας.

*Φωτογραφία : Μπάμπη Ζιάκα

Σχετικά άρθρα

ΔΟΜΗΣΗ

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ BANNER
Υπουργείο περιβάλλοντος
cars
Ζητείται από τεχνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών
Ζητείται καμαριέρα
ζητείται υπάλληλος-agro grevena
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Eνοικιάζεται διαμέρισμα διαμπερές. ανακαινισμένο, 110 τ.μ.
Πωλείται διαμέρισμα 64 τ.μ.
Πωλείται μετά από 37-συνταξιοδοτηση
123 τμ
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Καφέ Crystal
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com