Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σε συνέδριο στην Αθήνα μετέβη ο Δήμαρχος Καστοριάς

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης μετέβη στην Αθήνα την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, όπου και παρευρέθη στο Συνέδριο για την Πολιτιστική Κληρονομιά που διοργάνωσε το Υπ. Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην Αθήνα ο Δήμαρχος μετείχε στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού όπου και ανακοινώθηκε η απόφαση του σημαντικού Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Πολιτιστική κληρονομιά Europa Nostra και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, με την οποία εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Καστοριάς στην λίστα των 11 ευρωπαϊκών μνημείων και πόλεων του προγράμματος της Europa Nostra, και στην οποία επέτυχε να προκριθεί ο Δήμος Καστοριάς.
Αυτήν την χρονιά η λίστα των 11 ευρωπαϊκών μνημείων και πόλεων καταρτίστηκε από ένα διεθνές πάνελ από ειδικούς Ιστορικούς , Αρχαιολόγους, Αρχιτέκτονες και Οικονομολόγους.
Από την λίστα αυτή των 11 καλύτερων Ευρωπαϊκών προτάσεων, θα επιλεγούν στο ετήσιο συνέδριο της Europa Nostra, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στην Βιέννη, η τελική λίστα των 7 πόλεων που θα επιλεγούν. οι οποίες θα υλοποιηθούν, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης