Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων

Το απόγευμα του Σαββάτου 10 Μαΐου 2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Δημαρχείο της Κνίδης και σε ένα ιδιαίτερο θερμό κλίμα ο κ. Γ.Δασταμάνης παρουσίασε τις αρχές του προγράμματος του στους κατοίκους των Βεντζίων.

1 2 3 4
Δίνοντας έμφαση στην απόλυτη διαφάνεια αλλά και σε θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε: η πόρτα του γραφείου μου θα είναι ανοιχτεί για όλους τους πολίτες του Δήμου, αλλάζουμε νοοτροπία, αλλάζουμε τρόπο σκέψης, θα υπάρχει απόλυτη ισονομία, διαφάνεια και αξιοκρατία σε όλες τις δομές του Δήμου. Για θέματα καθημερινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος επανέλαβε τη θέση για άμεση λύση των προβλημάτων μέσω των αυξημένων αρμοδιοτήτων των τοπικών συμβουλίων. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας Βεντζίου τόσο για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν όσο και για την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα είναι δίπλα τους και την επόμενη μέρα για να κάνει πράξη το όραμά του.
Ανάλογη υποδοχή και ενεργό συμμετοχή υπήρχε και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες Μικροκλεισούρας, Πιστικού, Πυλωρών και Πόρου. Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές του Συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά».

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5