Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Σαν πρόσκληση …

Την τελευταία Παρασκευή του μήνα Ιουλίου θα γίνει όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων και των νέων του χωριού. Η ιδιαιτερότητα αυτής της συνάντησης είναι πως ο αγώνας αυτός Θα διεξαχθεί νια πρώτη φορά στο γήπεδο του χωρίου. Ένα γήπεδο που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα στο χωρίο και έγινε με τις προσπάθειες του πολιτιστικού συλλόγου και των κάτοικων του χωρίου, Ένα καλαίσθητο γήπεδο πέντε  με πέντε στη πιο όμορφη τοποθεσία του χωρίου.

Σ αυτήν την θέση πριν πολλά χρονιά κάποιοι ρομαντικοί προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα γήπεδο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των νέων του χωρίου αλλά η αδιαφορία ορισμένων απέτρεψαν την ολοκλήρωση του, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι σημαντική η παρουσία των παλαίμαχων οι οποίοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα .Και το γεγονός αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην διοργάνωση και στην αναμέτρηση Μια αναμέτρηση της νοσταλγίας για τους παλαίμαχους και του οράματος για τους νεώτερους, Η έλλειψη του πάθους κυρίαρχου στοιχείου της εποχής των παλαίμαχων τώρα περισσεύει στους νεότερους .

Η νίκη και η  ήττα για τους παλαίμαχους σήμερα προκαλεί τα ίδια συναισθήματα γιατί απέναντι τους βρίσκονται σαν αντίπαλοι, ορισμένων τα εγγόνια και των πιο πολλών τα παιδιά.

Οι παλαιές περίτεχνες ενέργειες των παλαίμαχων τώρα μόνο νοηματική δημιουργία έχουν και προσπαθούν ενθαρρύνοντας τους «αντίπαλους» να αντιδράσουν όπως αυτοί σκέφτονται για να δώσουν χαρά και ικανοποίηση σε όλους τους συμμετέχοντες ,Η λαχτάρα της νίκης διαφαίνεται πιο έντονη στους νεότερους για να αποδείξουν προφανώς πως η σκυτάλη των επιτυχιών των παλαίμαχων επάξια παραδίδεται σε αυτούς οι φίλαθλοι που παρακολουθούν τον αγώνα επιδίδονται μόνο σε επευφημίες σε κάθε καλή η άτυχη προσπάθεια των αγωνιζομένων διότι δικά τους αγαπητά πρόσωπα αγωνίζονται και από τις δυο πλευρές, Συναισθήματα ευχάριστα ενός αγώνα διαφορετικού από τους συνήθεις. Η παρουσία και η μεγάλη συμμέτοχη των παλαίμαχων ας αποτελέσει παράδειγμα στους νέους για να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου μια εκ των οποίων αλλά και σημαντική είναι η σημερινή συνάντηση προαγγελία της υπέροχης ποντιακής βραδιάς που θα ακολουθήσει αύριο με μουσική τραγούδι και χορό από όλους τους κάτοικους του χωρίου .Είστε καλεσμένοι όλοι.

Ν Κ Ακριτίδης

Παθολόγος Διευθυντής ΕΣΥ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5