Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ραχήλ Μακρή: “Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα αποκαλύπτει την ένδεια ηθικής και πνευματικής υπόστασης των Υπερασπιστών της Συγκυβέρνησης”

Ο Χριστιανισμός δεν βρίσκεται στους πολυέλαιους. Η θεία χάρη δεν έρχεται από την λάμψη τελετών πλούτου και επίδειξης. Αντίθετα με όσα πιστεύουν ορισμένοι, ο Χριστός δίδαξε την αγάπη προς τον Συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη και την ταπείνωση.

Το κράτος δεν ανταγωνίζεται την εκκλησία, αφού και οι δύο θεσμοί δουλεύουν από το δικό τους μετερίζι για την ανύψωση των πολλών. Η ρήση του Θεανθρώπου για απόδοση υλικών τιμών στον αρχηγό του κράτους και πνευματικών στον Θεό πατέρα μας, τεκμηριώνει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι οι δυο θεσμοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Σε μια Ελλάδα που μαστίζεται από ανθρωπιστική κρίση, χρέος μας είναι η συνεργασία όσων νοιάζονται για τους πολλούς αντί να υπηρετούν τις τσέπες των ολιγαρχών.

Αυτές τις έννοιες δεν τις κατανοούν οι υπερασπιστές της Συγκυβέρνησης του προτεκτοράτου. Μπλέκουν μαρξισμό με υλισμό, βιώνοντας μια άνευ προηγουμένου σύγχυση καθώς η πνευματική τους αναπηρία τους οδηγεί, για άλλη μια φορά, στον δρόμο του διχασμού. Χωρίς να γνωρίζουν τι δίδαξε ο Μαρξ, χωρίς να έχουν καταλάβει την Χριστιανική διδασκαλία, εξαπολύουν ανακοινώσεις αυτογελοιοποίησης ελπίζοντας ότι θα βασιλεύσουν εάν διαιρέσουν τους Έλληνες πολίτες.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5