Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ραχήλ Μακρή: “Η Συγκυβέρνηση για να ολοκληρώσει το συμβόλαιο ξεπουλήματος αρνείται την Δημοκρατία, θεωρώντας καταστροφή τις εκλογές”

Ο Σαμαράς στη ΔΕΘ μας μίλησε για εμφύλιους, για διάλυση συνόρων, για αποκεφαλισμούς αμάχων και όλα αυτά το συνέδεσε με κίνδυνο αστάθειας, ακυβερνησίας και προστριβών με τους εταίρους μας, τα οποία θα προκληθούν από τις εκλογές, που αποτελούν το ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και καθήκον του Ελληνικού Λαού. Ο Βενιζέλος, ως εταίρος στήριξης της πολιτικής εκποίησης του πρωθυπουργού, διολίσθησε ακόμα περισσότερο ταυτίζοντας την εκλογική αναμέτρηση εκλογές με την καταστροφή.
Οι σωτήρες με το ζόρι, αλλοιώνουν εξόφθαλμα την πραγματικότητα, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τον πανικό τους, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, για να εκτελέσουν το συμβόλαιο ξεπουλήματος, που έχουν αναλάβει. Ο φόβος για την οργή των αφεντικών τους, που περιμένουν να τους χαριστεί η περιουσία των Ελλήνων, αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρα του καθενός και επιτάσσει την απαλλαγή του τόπου από τους αρνητές της Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5