Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ραχήλ Μακρή: «Ζητούμενο για την ελληνική κοινωνία αποτελεί περισσότερο από ποτέ η διαφάνεια για την απαλλαγή από φαινόμενα διαφθοράς»

Η Τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή συναντήθηκε σήμερα, με τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιώργο Σούρλα.
Ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και το ήθος στον τρόπο άσκησης του δημοσίου λειτουργήματος, που του έχει ανατεθεί. Ο κ. Σούρλας παρουσίασε στη Βουλευτή τα κυριότερα προβλήματα που ανακύπτουν στους τομείς που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και παρείχε ουσιώδη στοιχεία και χρήσιμες πληροφορίες, προκειμένου να αξιοποιηθούν μέσω κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών.
Όπως της ανέφερε, οι απώλειες για την ελληνική οικονομία από τις off-shore, τα εικονικά τιμολόγια, το λαθρεμπόριο καυσίμων κ.λπ. ανέρχονται στα 12 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Ο αγώνας πάταξης της διαφθοράς είναι δύσκολος και απαιτεί αντιμετώπιση πανίσχυρων κυκλωμάτων διαπλοκής. Για αυτόν τον λόγο, είναι επιβεβλημένο στη μάχη αυτή να προχωρήσουμε χωρίς υποχωρήσεις και συγκαλύψεις, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Έλληνα πολίτη και της πατρίδας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5