Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ραχήλ Μακρή: Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολεμάμε συνέχεια, με όλες μας τις δυνάμεις την εσωτερική τρόικα και τις δυνάμεις κατοχής. Δεν θα μας σταματήσει κανένας.
Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης που πολεμάμε και δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, πάντα για το δημόσιο συμφέρον. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους με έργα απτά, με αποτελέσματα και όχι με λόγια και υποσχέσεις».Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Ραχήλ Μακρή η οποία στις 6 Φεβ.2013 και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανάγκασαν την κυβέρνηση σε απόσυρση τροπολογίας, για τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ…
Άρον άρον αναγκάστηκε η κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία που αφορούσε τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ.
Η κ. Μακρή στη δευτερολογία της στη συζήτηση της τροπολογίας που αφορούσε την απόδοση απόρρητων στοιχείων για τις εταιρείες του Δημοσίου που βρίσκονται προς πώληση τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν τηρεί τις πρέπουσες διαδικασίες διαμορφώνοντας τοπίο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Δίνει την αρμοδιότητα στο ΤΑΙΠΕΔ να ζητά απόρρητες πληροφορίες από τις επιχειρήσεις και να τις αποδίδει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές».
Η κ. Μακρή καυτηρίασε την πολιτική της κυβέρνησης που με τροπολογίες express προσπαθεί να ξεπουλήσει άνευ όρων τη δημόσια περιουσία και να παραχωρήσει στοιχεία σε ξένους που ίσως αποβούν αρνητικά για τα συμφέροντα της χώρας.
Την επόμενη μέρα στην Ολομέλεια στη συνέχιση της συζήτησης του Νομοσχεδίου περί διατήρησης αποθεμάτων πετρελαίου στο οποίο είχε εισέλθει η επίμαχη τροπολογία, μετά από τις έντονες πιέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η τροπολογία απεσύρθη.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5