ΔΕΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ραχήλ Μακρή: Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πολεμάμε συνέχεια, με όλες μας τις δυνάμεις την εσωτερική τρόικα και τις δυνάμεις κατοχής. Δεν θα μας σταματήσει κανένας.
Είμαστε η μόνη φωνή της αντιπολίτευσης που πολεμάμε και δεν τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί, πάντα για το δημόσιο συμφέρον. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα βάλουμε μαζί τους με έργα απτά, με αποτελέσματα και όχι με λόγια και υποσχέσεις».Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, Ραχήλ Μακρή η οποία στις 6 Φεβ.2013 και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανάγκασαν την κυβέρνηση σε απόσυρση τροπολογίας, για τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ…
Άρον άρον αναγκάστηκε η κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία που αφορούσε τα απόρρητα στοιχεία των ΔΕΚΟ και το ΤΑΙΠΕΔ.
Η κ. Μακρή στη δευτερολογία της στη συζήτηση της τροπολογίας που αφορούσε την απόδοση απόρρητων στοιχείων για τις εταιρείες του Δημοσίου που βρίσκονται προς πώληση τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν τηρεί τις πρέπουσες διαδικασίες διαμορφώνοντας τοπίο ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Δίνει την αρμοδιότητα στο ΤΑΙΠΕΔ να ζητά απόρρητες πληροφορίες από τις επιχειρήσεις και να τις αποδίδει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές».
Η κ. Μακρή καυτηρίασε την πολιτική της κυβέρνησης που με τροπολογίες express προσπαθεί να ξεπουλήσει άνευ όρων τη δημόσια περιουσία και να παραχωρήσει στοιχεία σε ξένους που ίσως αποβούν αρνητικά για τα συμφέροντα της χώρας.
Την επόμενη μέρα στην Ολομέλεια στη συνέχιση της συζήτησης του Νομοσχεδίου περί διατήρησης αποθεμάτων πετρελαίου στο οποίο είχε εισέλθει η επίμαχη τροπολογία, μετά από τις έντονες πιέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, η τροπολογία απεσύρθη.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΖΗΤΕΙΤΑΙ
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
Πωλείται Κυρίμης 19
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα (δίχωρη)
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ