Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας

Με μεγάλη επιτυχία και με ένα πολυπληθές ακροατήριο έγινε η συνάντηση που πραγματοποίησε η Π.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα διαλέξεων του πρώην δημαρχείου Νεαπόλεως  με ομιλητή τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Κουτσούκο. Οι ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων θεσμικών εκπροσώπων των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας βρήκαν απαντήσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους .

Οι απόψεις και οι προτάσεις των εκπροσώπων βρήκαν σύμφωνο τον Υφυπουργό ο οποίος δήλωσε ότι συμμερίζεται τις προτάσεις τους σχεδόν εξολοκλήρου και αναφέρθηκε στην νέα μορφή που πρέπει να έχουν οι συνεταιρισμοί ,οι ομάδες παραγώγων ,τα δημοπρατήρια κ.α στα επόμενα χρόνια.

Ενημέρωσε ακόμα ο Υφυπουργός ότι γίνονται προσπάθειες να κερδισθεί ο χαμένος χρόνος για πολλές δράσεις που αφορούν τους νέους αγρότες –καλλιεργητές.

Δόθηκαν και πολλές εξηγήσεις για ζητήματα που αφορούν τον κτηνοτροφικό τομέα. Από τον Υφυπουργό δόθηκε το νέο ραντεβού που θα έχουν στο επόμενο διάστημα σε συνεργασία Υπουργείο –Περιφερειάρχης και Περιφερειακού συμβουλίου Δυτική Μακεδονία στην Κοζάνη .

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5