Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Π.Α.Σ.Κ. καθηγητών Δ.Ε.: Αρνητική ψήφος στο πολυνομοσχέδιο

Με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών «Φορολογία εισοδήματος, επείγοντα μέτρα εφαρμογής ν. 4046/12 και του ν. 4127/13 και άλλες διατάξεις», η κυβέρνηση επιλέγει,  παραμένοντας προσκολλημένη σε μία αδιέξοδη και ακραία ανάλγητη πολιτική, να έρθει σε σύγκρουση με την κοινωνία και τους εργαζόμενους, να διαλύσει τη δημόσια εκπαίδευση να υποθηκεύσει το μέλλον και την προοπτική μας.

Ειδικότερα με το άρθρο 82 του νομοσχεδίου, 2500 μόνιμοι εκπαιδευτικοί, αντιμετωπίζουν την προοπτική της οριστικής απόλυσης την ίδια ώρα που  χιλιάδες μαθητές μένουν χωρίς σχολεία.

Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται ένα καίριο πλήγμα στο  δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού εξωθείται στην εξαθλίωση και την κοινωνική και οικονομική περιθωριοποίηση.

Είναι ανάγκη ο κατήφορος αυτός να σταματήσει.

Καλούμε τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, να μην επιτρέψουν το διωγμό καθηγητών και μαθητών, να μην στερήσουν από τους καθηγητές το δικαίωμα για μια ζωή με αξιοπρέπεια και από τους μαθητές το αναφαίρετο δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση.

Μπορούν να σταματήσουν την καταστροφική αυτή πολιτική με την αρνητική τους ψήφο στο πολυνομοσχέδιο.

Θα είναι μία ψήφος ευθύνης, και ανταπόκρισης στη φωνή απόγνωσης  όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και της κοινωνίας συνολικά.

 

Π.Α.Σ.Κ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5