Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρόσωπα της Κοινωνίας:Βαγγέλης Πέγιος- Κλαρινίστας από το Δοτσικό (18/8/2011)

Είναι νέος 25 ετών. Αγαπάει το δημοτικό τραγούδι. Την Παράδοση. Τα ήθη και έθιμα των Γρεβενών. Είναι συνεπής και ειλικρινής καλλιτέχνης. Ορεινός. Από μεράκι σπούδασε και έμαθε το εθνικό όργανο. Το κλαρίνο.

Γιατί είναι ένα πρόσωπο της Κοινωνία; Για τους εξής λόγους. Τις προηγούμενες ημέρες συμφώνησε με ορεινό πολιτιστικό σύλλογο για εκδήλωση του χωριού. Το ποσό ήταν 800 ευρώ. Τις πρωινές ώρες, με την λήξη της εκδήλωσης κάλεσε τον Πρόεδρο του             Συλλόγου κα επέστρεψε 200 ευρώ τονίζοντας πως « η ορχήστρα δέχθηκε ως κεράσματα αυτά τα χρήματα. Μας αρκούν τα 800 της συμφωνίας. Τα υπόλοιπα τα επιστρέφουμε στο σύλλογο σας:!»

Αυτός είναι ένα νέος της κοινωνίας μας!!! Παράδειγμα για πολλούς, ιδιαίτερα αυτή την εποχή. Μπράβο Βαγγέλη. Αξίζεις να είσαι ένα θετικό παράδειγμα, ένα πρόσωπο της κοινωνίας.

Σημ: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάτοικος τον ‘’κέρασε’’ 50 Ευρώ. Σε ένα λεπτό του επεστράφησαν ως ρέστα τα 40 ευρώ! Παρά την επιθυμία του κατοίκου  (Ευθύμιος Σινάπης) να κρατήσει και τα υπόλοιπα για τη ν παραγγελία του δημοτικού τραγουδιού ο Βαγγέλης Πέγιος αρνήθηκε!

«Μας αρκούν τα 10 Ευρώ- τόνισε».

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης