Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πρόγραμμα ανέργων ηλικίας έως 29 ετών – Ανακοινώθηκαν οι νέοι δικαιούχοι

Τα INTERACTIVE LEARNING ενημερώνουν όλους τους ενδιαφερόμενους νέους ανέργους αλλά και επιχειρήσεις ότι ανακοινώθηκαν επίσημα από την ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr του Υπουργείου Εργασίας οι νέοι δικαιούχοι της επιταγής εισόδου στην αγορά εργασίας για νέους εως 29 ετών οι οποίοι προέρχονται από τους επιλαχόντες.

Συμμετέχοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία στο πρώτο μέρος της δράσης προσκαλούμε και τους νέους δικαιούχους να εμπιστευθούν την ποιότητα, το κύρος, και την αξιοπιστία που προσφέρουν τα INTERACTIVE LEARNING.

Συνεχίζουμε συνεργαζόμενοι με εμπειρότατους εισηγητές κατάρτισης και με νέες δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής μας με στόχο την τοποθέτηση των ανέργων για πρακτική άσκηση διάρκειας 500ωρών και την επιτυχή είσοδο τους στην αγορά εργασίας.

Καλούμε επίσης όλες τις επιχειρήσεις να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση, αφού όλες ( εκτός ΣΕΤΕ) μπορούν να αποκτήσουν επιδοτούμενο προσωπικό μέσω της συγκεκριμένης δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες για δικαιούχους ανέργους αλλά και επιχειρήσεις στα INTERACTIVE LEARNING Θωμά Λάδά 2, 1ος όροφος πάνω από το ΚΤΕΛ και στο τηλέφωνο 2462087300.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης