Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών

SONY DSCSONY DSCSONY DSC
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2014, υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γεωργίου Δασταμάνη, συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Γρεβενών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση κινδύνων λόγω χιονοπτώσεων, παγετού και πλημμύρων».
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους φορείς για την παρουσία τους και τόνισε τη σημασία συντονισμού που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των αρμόδιων φορέων ώστε να υπάρχει έγκαιρη αντιμετώπιση των φαινόμενων του προκύπτουν.
Στη συζήτηση έγινε ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες για τις ενέργειες που γίνονται προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόληψη των φαινόμενων αλλά και αντιμετώπισή τους όταν χρειαστεί.
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τριγώνης, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος και Χρήστος Πέτρου, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γρεβενών κ. Χρήστος Ζάμπουρας και ο Διοικητής της Τροχαίας κ. Κωνσταντίνος Ντίνας, οι Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Γρεβενών κ. Αλεξία Παπαθεοδώρου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων.SONY DSC

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5