Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Τελετή Ονομασίας-Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυνομικών *ΒΙΝΤΕΟ* (3/10/2011)

Στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η Τελετή Ονομασίας-Απονομής Πτυχίων Νέων Αστυνομικών 15ης εκπαιδευτικής σειράς 2009-2011 που αποφοίτησαν από το Τμήμα Δοκίμων που βρίσκεται στην πόλη μας και υπάγεται στην Ανώτερη Σχολή που η Έδρα της βρίσκεται στην Κομοτηνή. Ύστερα από υπερδιετή κύκλο σπουδών οι Νέοι Αστυνομικοί μετά από την βασική τους εκπαίδευση, την σωματική και ψυχική προετοιμασία είναι πλέον ικανοί Αστυνομικοί και Ανακριτικοί Υπάλληλοι.

Συνολικά από το Γ.Δ.Α Γρεβενών αποφοίτησαν 161 Αστυφύλακες.

Στην τελετή βρέθηκαν εκατοντάδες άτομα , ανάμεσα τους γονείς των Νέων Αστυνομικών οι οποίοι συγκινημένοι είδαν το παιδί τους να παίρνει το χρίσμα του Αστυνομικού. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γ. Δασταμάνης, ο Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θ. Καίσαρης, ο Διοικητής της Σχολής κ. Αθ. Σύρρος, ο Διοικητής του Τμήματος Δοκίμων κ. Αθ. Ράικος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Γρεβενών κ. Χ. Τριγώνης, o Πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου κ. Απ. Τσένης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Χονδρός ο οποίος στην ομιλία του μεταξύ άλλων προέτρεψε τους Νέους Αστυνομικούς να είναι πάνω από όλα, δίκαιοι και σωστοί στην δουλειά τους.

Λίγα λόγια για την Σχολή

Η Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1984, μετά την ενοποίηση των Σωμάτων Ελληνικής Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

Είναι Ανώτερη Σχολή και έχει αποστολή την εκπαίδευση των Δοκίμων Αστυφυλάκων. Από το 1995 οι Δόκιμοι Αστυφύλακες εισάγονται στη Σχολή με το σύστημα των Γενικών εξετάσεων , βάσει του Νόμου 2226/94.

Στα πλαίσια της αποκέντρωσης η έδρα της Σχολής μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή και σε αυτήν ανήκουν τα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου , Κομοτηνής , Ξάνθης Νάουσας , Καρδίτσας , Ρεθύμνου , Σητείας και Γρεβενών.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5