Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

«Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή;» * Της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου

Το ερώτημα που έθεσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου,επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, προς τον κ. Γιώργο Δακή το βράδυ της Παρασκευής (4/4/2014) στη συζήτηση των υποψηφίων στο TOP Channel, ήταν απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο. «Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή; Πέστε μας ένα αναπτυξιακό έργο που χρηματοδοτήσατε μέσω αυτού».

Η απάντηση του κ. Δακή ήταν γενικόλογη και αόριστη, για λόγους προφανείς. Αντί ο πόρος να συμβάλει στη δημιουργία θέσεων εργασίας, μέσω της υλοποίησης αναπτυξιακών έργων, δίνοντας ανάσα και ελπίδα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, διασκορπίστηκε σε έργα βιτρίνας και πολιτικής σκοπιμότητας.

Στην απάντηση του βέβαια ανέφερε πως μέσω του πόρου χρηματοδοτήθηκαν κοινωνικές δομές, τις οποίες φυσικά και έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Ναι, το έκανε, αλλά επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ολιγωρία μη αξιοποιώντας τους πόρους του Κοινωνικού Ταμείου, οι οποίοι προορίζονται ακριβώς για τη στήριξη αυτών των κοινωνικών δομών. Δηλαδή και σ΄ αυτή την περίπτωση ο κ. Δακής απώλεσε πόρους που έπρεπε να έρθουν στην Περιφέρεια μας.

Έτσι, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως πόροι υπάρχουν, αρκεί να γνωρίζεις, να είσαι αποφασισμένος και ικανός να αξιοποιήσεις ακόμα και το τελευταίο ευρώ. Και αυτό ειδικά σήμερα δεν είναι απλώς απαραίτητο και αναγκαίο, αλλά ο ένας και μοναδικός τρόπος για να σταθούμε αποτελεσματικά και υπεύθυνα δίπλα στους συμπολίτες μας δημιουργώντας όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5