Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πού βρήκες το τηλέφωνό μου;

Οι άνθρωποι που κάνουν πωλήσεις δια τηλεφώνου έχουν μπροστά τους διάφορα σενάρια τα οποία οφείλουν να ακολουθούν, ανάλογα με την περίπτωση στην άλλη άκρη της γραμμής.

Είναι λογικό και η άλλη άκρη της γραμμής να έχει αναπτύξει αντίστοιχα αντανακλαστικά. Εγώ τους λέω ότι το κινητό μου είναι εταιρικό, δεν το πληρώνω εγώ. Ψέμα, αλλά ακαταμάχητο, η κοπέλα θα το κλείσει σε δέκα δευτερόλεπτα. Αν η κλήση γίνει για το σταθερό τηλέφωνο, θα πω ότι δεν είμαι ο ιδιοκτήτης της γραμμής. Πού είναι ο ιδιοκτήτης της γραμμής; Λείπει. Θα γυρίσει; Θα αργήσει. Η μόνη περίπτωση στην οποία δείχνω δόντια, είναι όταν από το θυροτηλέφωνο ακουστεί φωνή νεαρού άνδρα που λέει ότι ήρθε για την «αναβάθμιση της γραμμής» – κοινώς θέλει να μπει στο σπίτι και να σου πει ότι αν αλλάξεις πάροχο, θα δεις τον λογαριασμό σου να μπαίνει στη χρέωση.

Εντάξει, όλα αυτά τα παιδιά δικαιούνται, κατά κάποιο τρόπο, την κατανόησή μας. Αυτή τη στιγμή η μισή Ελλάδα δουλεύει χωρίς λεφτά για να πουλήσει κάτι στην άλλη μισή που δεν έχει δουλειά. Εκείνο που, ακόμα, αδυνατώ να καταλάβω είναι πώς διάολο ενημερώνονται οι λίστες των spammers. Και, κυρίως, πώς γίνεται να τις βάζεις στο χέρι χωρίς την παραμικρή συνέπεια. Εξ όσων κατάλαβα, δεν πρόκειται για λίστες με δημογραφικά στοιχεία. Επίσης δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι ξέρουν το όνομά σου – συμπεραίνω ότι συχνά έχουν μόνο τον αριθμό σου. Και όταν ρωτώ δεν μου απαντούν.

Πώς βρήκαν τον αριθμό μου; Ποια λίστα έχουν μπροστά τους και γιατί δεν μπορώ να σβηστώ; Η λίστα τους λέγεται «κρύα» επειδή δεν περιέχει στοιχεία πέρα από το τηλέφωνό μου. Το αφεντικό τους, που «τρέχει» το call center, την αγόρασε μέσα από διαδικασίες που ελέγχονται ως προς τη διαφάνεια και τη νομιμότητά τους. Στη συνέχεια έκανε το deal με την τηλεφωνική εταιρία και θα πάρει το ποσοστό του από τα νέα συμβόλαια. Είναι νόμιμο να σου τηλεφωνούν; Ναι, αν ο αριθμός σου δεν είναι απόρρητος. Αν τους δηλώσεις ότι δεν θέλεις να σου ξανατηλεφωνήσουν, είναι υποχρεωμένοι να το σεβαστούν. Δεν θα το κάνουν. Θα συνεχίσουν να σε καλούν ακόμα και τώρα, μέσα στον Αύγουστο. Θέλεις να τους βρίσεις; Και εγώ. Μην το κάνεις. Γιατί για αυτούς είσαι μία ελπίδα που ζει όσο ένα αναμμένο σπίρτο.

 

 

protagon.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης