Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πορεία διαμαρτυρίας από το 1ο ΕΠΑΛ Γρεβενών – Έμειναν … από καθηγητές !!! (video)


Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ Γρεβενών εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του ΕΠΑΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, καθηγητές – μαθητές – γονείς, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της, την αγανάκτηση, καθώς και την απογοήτευση της, για την απαράδεκτη διάλυση βασικών και πολυπληθών τομέων του σχολείου μας και τις άδικες και παράνομες απολύσεις εκπαιδευτικών.

Το καλοκαίρι ζήσαμε, τη σκληρή και απροσδόκητη απόφαση απόλυσης των καθηγητών του τομέα Υγείας, που οδήγησε ουσιαστικά στην κατάργηση των συγκεκριμένων ειδικοτήτων και σε σημαντική μείωση των εγγεγραμμένων μαθητών του σχολείου μας. Παρά τις αλλεπάλληλες υποσχέσεις των αρμοδίων φορέων, ότι οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν εγκαίρως και η σχολική χρονιά θα διεξαχθεί ομαλά, αυτό δε συνέβη.

Οι μαθητές μέχρι και σήμερα δεν παρακολούθησαν ούτε μια ώρα του πανελλαδικά εξεταζόμενου μαθήματος, «Προσχολικής αγωγής» του τομέα Βρεφονηπιοκόμων, αλλά ούτε και τα μαθήματα ειδικότητας, συνολικής διάρκειας 29 ωρών. Υπάρχει έντονος προβληματισμός για την προετοιμασία και τον τρόπο εξέτασης των μαθητών του σχολείου μας στο συγκεκριμένο μάθημα, αλλά και στα μαθήματα ειδικότητας. Επίσης διαπιστώνεται ότι η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται στην βασική της υποχρέωση να παράσχει πλήρη Λυκειακή Εκπαίδευση στους μαθητές της Γ” Λυκείου, των καταργημένων ειδικοτήτων.

Ενημερώσαμε, πολλές φορές ως μαθητική κοινότητα, τη ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Γρεβενών,αλλά χωρίς αποτελέσματα.

 

Ζητούμε :Να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις καθηγητών του τομέα Υγείας – Πρόνοιας, έτσι ώστε να γίνονται επιτέλους τα μαθήματα, για να μπορέσουν οι μαθητές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πανελλαδικών και ενδοσχολικών εξετάσεων.

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5