Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU
Jumbo
Χορός Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών
Stand Up Comedy

Grevenamedia @facebook

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
POTIKA MYRTO
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ

Κατηγορίες

delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Ποιοι ενδιαφέρονται ….για Αντιπεριφερειάρχες στα Γρεβενά

Σύμφωνα με πληροφορίες , αίτηση για να οριστούν Αντιπεριφερειάρχες στα Γρεβενά κατέθεσαν οι : Γιώργος Γκουντρομίχος, Αντώνιος Παπαθεοδώρου, Νικόλαος Τσιάτας, Μιχάλης Κοκκινάκης, Λάμπρος Παλάντζας και με ετεροπρόταση ο Αντώνης Δασκαλόπουλος.

Για το Δήμο Γρεβενών κατετέθη μία μόνο πρόταση του Δημήτρη Ζήση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ορισμός του Αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Γρεβενών αλλά και η επιλογή του Δημάρχου θα ακολουθήσουν και νέες διαδικασίες εάν από το Κεντρικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. κριθεί ότι αυτό πρέπει να γίνει.

 

 

Πάντως είναι φανερό πως για το Δήμο Γρεβενών από τη πλευρά του κυβερνώντος κόμματος δεν υπάρχει ενδιαφέρον και υπάρχουν σκέψεις για το Δήμο Γρεβενών να προταθούν οι : Μαρία Παπαγεωργίου ( όπως έγραψε η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ), Σωκράτης Κουρέλας, Φώτης Μπαζάκας , Γεώργιος Γκουντρομίχος, Δημήτρης Ρίγγος,Δημήτρης Ψευτογκάς και Ιωάννης Κωνσταντινίδης.

Όσον αφορά για την περιφέρεια φαίνεται πως αρνούνται  την υποψηφιότητα  οι βουλευτές του Ν. Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος και Αλέκος Αθανασιάδης , μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού πως : « όποιος βουλευτής ενδιαφέρεται για υποψήφιος Περιφερειάρχης , πρέπει πρώτα να παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα.»

Έτσι τώρα ακούγονται τα ονόματα του πρ. Νομάρχη Κοζάνης Πασχάλη Μητλιόγκα και των πρ. βουλευτών Ηλία Βλάχόπουλου και Λάζαρου Λωτίδη.

Στο μεταξύ η Νέα Δημοκρατία, θα δώσει χρίσματα για υποψηφίους Δημάρχους στους Δήμους Κοζάνης , Πτολεμαϊδος, Βοϊου Κοζάνης, Σερβίων, Φλωρίνης, Καστοριάς και Γρεβενών.

Για Περιφερειάρχες από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας , φέρονται ως ενδιαφερόμενοι : ο Χρήστος    Φώλιας, ο Γιώργος Νούτσος και ο νυν Νομάρχης Κοζάνης κ. Δακής.

      

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Ράδιο 101.5
Διαφήμιση
Αγγελία
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5