Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
DONAS
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Καφενείο
KARTSIOUNIS
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου του Δένδια για την ΕΛΑΣ

Την απόσυρση του νομοσχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου του, ζήτησε ο γραμματέας του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντής, στο γενικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.
«Το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τίτλο την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του υπουργείου του, θεωρούμε ότι δεν κινείται προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντής, σημειώνοντας ότι αντίθετα, φαίνεται να αυξάνει το συγκεντρωτισμό και τη γραφειοκρατία, να δημιουργεί μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στον οργανισμό και να αυξάνει τις δαπάνες, ενώ, όπως δήλωσε, δεν αναφέρεται καθόλου στην ποιότητα και στον τρόπο άσκησης των αστυνομικών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Το νομοσχέδιο κινείται μακράν των θέσεων του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε, αναφέροντας παράλληλα ότι δεν ζητήθηκαν σε οποιοδήποτε στάδιο οι απόψεις του. Ο κ. Παπακωνσταντής ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα ουσιαστικός διάλογος, ώστε το συντομότερο δυνατόν να «προχωρήσουμε σε μια μεταρρύθμιση της Αστυνομίας σε ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό οργανισμό ικανό να αντεπεξέρχεται στις ανάγκες της νέας εποχής».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

newsit.gr

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης