Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Στην Ημερίδα με θέμα «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών από την Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, στην αίθουσα «Αθανάσιος Τσακάλωφ», στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, έλαβε μέρος ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Νούτσος.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών στις παρεμβάσεις του αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις του Δήμου (μέλους του Δικτύου των Ψηφιακών Πόλεων) καθώς και στον προγραμματισμό που υπάρχει και έχει σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία.

Η ημερίδα απευθυνόταν σε φορείς και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και περιελάμβανε:

Παρουσίαση των δράσεων και έργων της αναπτυξιακής εταιρείας Ο.Τ.Α. «Ψηφιακές Πόλεις Κεντρικής Ελλάδος Α.Ε.» στην οποία συμμετέχουν οι Δήμοι Ιωαννιτών, Βέροιας, Βόλου, Γρεβενών, Καρδίτσας, Κατερίνης, Κοζάνης, Λαμιέων, Λαρισαίων, Νέας Ιωνίας Μαγνησίας και Τρικκαίων, από το Διευθύνοντα Σύμβουλο των «Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας ΑΕ», κ. Δημήτρη Μανωλόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της e-Trikala Α.Ε., κ. Οδυσσέα Ράπτη.

Παρουσίαση των Ψηφιακών Κοινοτήτων νοτιοδυτικής Ελλάδας και Κρήτης

Συζήτηση με τους συμμετέχοντες εκπροσώπους Ο.Τ.Α. για συνεργασία σε θέματα ψηφιακών υποδομών και παροχών και κοινή συμμετοχή σε Εθνικά και ανταγωνιστικά Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ομιλία με θέμα «Συμμετοχή «Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας ΑΕ» σε ανταγωνιστικά προγράμματα», από την Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ιωαννιτών και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων των «Ψηφιακών Πόλεων Κεντρικής Ελλάδας ΑΕ», κα Άννα Ασημακοπούλου.

Στο ίδιο πλαίσιο, στις 18:30 μ.μ., διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Παροχή Ψηφιακών Υπηρεσιών προς τους πολίτες».

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Αγγελία
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5