Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Grevenamedia @facebook

Κινηματογράφος Γρεβενών
PAPAGEORGIOU

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Παρουσίαση του νέου Forum του ΤΕΙ Γρεβενών (26/10/2011)

Το νέο site/forum του ΤΕΙ Γρεβενών παρουσιάστηκε στην αίθουσα 6 του νέου κτιρίου του ΤΕΙ. Ο Στέφανος Παρασκευόπουλος , ο Άχμετ Μουμίν-Ογλού , η Νικολέτα Κασιμίδου , ο Ηλίας Ντάπας και η Κατερίνα Μίλκου έδωσαν την ευκαιρία στους φοιτητές , παλιούς και νέους, να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με το νέο Forum του ΤΕΙ και να τους παρουσιάσουν το περιεχόμενο και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν από σήμερα να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησαν. Στο Site θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν την φοίτηση τους, να μαθαίνουν το πρόγραμμα της λέσχης , να ανακοινώνονται οι βαθμολογίες της εξεταστικής περιόδου , ανακοινώσεις από την γραμματεία αλλά και άμεση ενημέρωση όταν κάποιος καθηγητής δεν θα μπορέσει να παραδώσει το μάθημα. Παρουσιάστηκε ο τρόπος επίσκεψης του forum , που είναι είτε  μέσω υπολογιστή είτε μέσω smartphones με προγράμματα τα οποία οι φοιτητές μπόρεσαν και έλαβαν την ίδια στιγμή στο κινητό τους τηλέφωνο.

Πολύ σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της λειτουργίας του ΤΕΙ και αξίζουν συγχαρητήρια στα άτομα που πραγματοποίησαν την ιδέα τους.

Πλέον οι φοιτητές θα έχουν άμεση ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και να μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλουν στην βελτίωση του.

Επισκεφθείτε το νέο forum :  teigrevena.co.cc

Α.Γ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Αγγελία
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ

Follow Us

ΦΥΛΑΞΗ
 
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5