Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Παρέμβαση του Υπουργού ΠE.K.A κ. Παπακωνσταντίνου στην προώθηση έργων του Ν. Γρεβενών, ζητά με επιστολή του ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβας (7/1/0/2011)

Με επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ζητά να γίνει άμεσα δεκτή η υπ’ αρίθ. 322/06 απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η πράξη αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να καταστεί εφικτή η παραχώρηση δημοσίων δασικών εκτάσεων από τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών προς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την κατασκευή του «Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου Όρλιακα» και του «Εκπαιδευτικού Κέντρου Παλαιοντολογίας Μηλιάς».

Παράλληλα ο κ. Χαντάβας ζητά από τον Υπουργό να εξετασθούν θετικά και να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ τα έργα που προωθήθηκαν στο ΥΠΕΚΑ από το Δήμο Γρεβενών και τη Διεύθυνση Δασών Γρεβενών.

Πρόκειται για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» προϋπολογισμού 8.000.000 € που προώθησε ο Δήμος Γρεβενών και για οκτώ (8) έργα συνολικού προϋπολογισμού 6.211.000 € που προώθησε η Διεύθυνση Δασών Γρεβενών και αφορούν:

– Αναδασώσεις στη «Βάλια Κίρνα» Σαμαρίνας και στο «Μπαϊτάνι» Περιβολιού

– Βελτιώσεις δρόμων και αναπλάσεις στη Βάλια Κάλντα και σε περιοχές του Περιβολιού και της Κρανιάς.

Με την επιστολή του ο κ. Χαντάβας ζητά επίσης να εξαιρεθεί από ενδεχόμενες συγχωνεύσεις ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου – Πίνδου και να ενταχθούν έξι (6) έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.576.741 € που προώθησε ο εν λόγω φορέας στο ΥΠΕΚΑ .

Τέλος στην επιστολή του ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών ζητά συνάντηση με τον Υπουργό για να εξετάσουν από κοινού όλα τα ζητήματα που θίγονται στην επιστολή.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5