AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ banner myenergycoach
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Παρέμβαση Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών για το κτιριακό ζήτημα

   Παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών πραγματοποίησε χθες 18-11-2013 η Ένωση μας, θέτοντας προς συζήτηση ως εκτός ημερήσιας διάταξης ζήτημα, αυτό των πρόσφατων δηλώσεων του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με την προσθήκη κτιριακής δομής στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Γρεβενών που θα αυξήσει τη χωρητικότητα του ώστε να εδραιωθεί η λειτουργία του ως μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα.

   Απαντώντας ο κ. Δήμαρχος, ανέφερε ότι πράγματι έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές για την παραχώρηση στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων του ήδη υφιστάμενου κτιρίου της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών, εφόσον όμως αποφασισθεί η οριστική παύση λειτουργίας της.

  Κατόπιν αυτού και σε συνδυασμό με την ανεπίλυτη γραφειοκρατική εμπλοκή της διαδικασίας μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο εγκαταλελειμμένο κτίριο του ΟΓΕΕΚΑ «ΔΗΜΗΤΡΑ» τονίσαμε προς το Δημοτικό Συμβούλιο τη θέση μας πως η πλέον προσφορότερη και αμεσότερη λύση για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος της Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ, είναι η μεταστέγαση της στο νέο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων του οποίου η αποπεράτωση εγκαταλείφθηκε οριστικά από τον εργολάβο που το είχε αναλάβει λόγω εξάντλησης των σχετικών κονδυλίων.

  Επιπρόσθετα αναφέραμε ότι η προτεινόμενη λύση θα μπορέσει να καλύψει ακόμη και τις ανάγκες στέγασης της Π.Υ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ή άλλων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της με ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση πόρων για το δημόσιο, αλλά και να διευκολύνει την πρόσβαση των συμπολιτών μας προς των Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ενώ δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση το αν θα λειτουργήσει ή όχι η υφιστάμενη Σχολή Αστυφυλάκων με οποιονδήποτε τρόπο ήθελε αποφασισθεί, αφού πρόκειται για εντελώς ξεχωριστή κτιριακή εγκατάσταση.

   Ο κ. ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ δεν είχε καμία αντίρρηση επί της προτάσεως μας, γεγονός το οποίο μας ικανοποιεί, αναμένουμε όμως και να υποστηριχθεί.

    Συνάδελφοι, δυστυχώς ο αγώνας για το αυτονόητο πρέπει να συνεχισθεί αμείωτα και εφόσον σύντομα δεν υπάρξουν οριστικές λύσεις, σας καλούμε σε ετοιμότητα για να τον κλιμακώσουμε στο μέγιστο βαθμό.

Δ Ε Ν     Ε Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε.   Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε !!!

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
AUTOΚΙΝΗΣΗ
Τζιόβας Ανδρέας
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
αγγελια λεβητας
Πωλείται Διαμέρισμα Σόλωνος 3
Ενοικιάζεται κατάστημα 45 τμ
Ενοικιάζεται και πωλείται Μ. Αλεξάνδου
Ενοικιάζεται 120 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Καφέ Crystal
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ

Follow Us

 
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com