Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Παράδοση τμήματος της Εγνατία Οδού Θεσ/νίκη – Σέρρες – Προμαχώνα

H «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 18.11.2013 και ώρα 08.30 o Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος με τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Παρασκευά Σαββαΐδη θα επισκεφθούν το εργοτάξιο της «Δομοτεχνική Α.Ε.», στον Ισόπεδο Κόμβο Μαιάνδρου, για την εργολαβία Αναβάθμισης της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης.

Επίσης, την ίδια ημέρα στις 10.30 παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Στράτου Σιμόπουλου και του Προέδρου της κ. Παρασκευά Σαββαΐδη, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία τμήμα του δεξιού κλάδου του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσ/νίκη – Σέρρες – Προμαχώνα, μήκους 4,5 χλμ. καθώς και του Ανισόπεδου Κόμβου Στρυμονικού.

 

Το υπό κατασκευή τμήμα του Κάθετου Άξονα είναι μήκους 23 χλμ., έχει διατομή αυτοκινητοδρόμου με αρχή το Στρυμονικό και πέρας τον Ανισόπεδο Κόμβο Χριστού και είναι προϋπολογισμού εργασιών 127 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Οι εργασίες εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και προβλέπεται η ολοκλήρωση της κατασκευής όλου του τμήματος μήκους 23 χλμ. τον Νοέμβριο του 2014.

 

 

 

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

& Υποδοχής Πολιτών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Ζητείται
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης