Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου–Αώου και Πίνδου, συμμετέχοντας και στη φετινή «Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών», με θέμα «τα μεταναστευτικά πουλιά και οι βιότοποί τους», διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά δύο εκδηλώσεις. Την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων, στα Γρεβενά και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, στο Κέντρο Πληροφόρησης Ασπραγγέλων, στο Ζαγόρι.

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες απόλαυσαν ένα πρωινό γνωριμίας με τη φύση και τον κόσμο των πουλιών, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, κατασκευάζοντας φωλιές και ταΐστρες, δημιουργώντας χειροτεχνίες με θέμα τα πουλιά, συμμετέχοντας με ενθουσιασμό σε περιβαλλοντικά παιχνίδια και γνωρίζοντας το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης παρουσιάσεις – προβολές για το Εθνικό Πάρκο και τα πουλιά, τόσο από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης, όσο και από συνεργάτη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, η οποία και είχε την πανελλαδική ευθύνη συντονισμού των εκδηλώσεων.

Φέτος, για πρώτη φορά στην εκδήλωση του Κέντρου Πληροφόρησης Ασπραγγέλων, συμμετείχε και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (ΚΔΑΠ ΡΟΔΑ) του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών, με την αφήγηση παραμυθιών, παιχνιδιών εμπνευσμένων από τον κόσμο των πουλιών, μέσα από μια διασκεδαστική εμπειρία.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου–Αώου και Πίνδου, ευχαριστεί θερμότατα τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών, και τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών και υπόσχεται συχνές διοργανώσεις ανάλογων δραστηριοτήτων και στο μέλλον, ώστε οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και οι επισκέπτες των Κένρτων Πληροφόρησης να γνωρίσουν καλύτερα το Εθνικό Πάρκο, τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει και να εκτιμήσουν παράλληλα την ανάγκη προστασίας και διατήρησής του.

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης