Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας :Αρχίζουν οι εγγραφές

Το   Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας/Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ΥΠΕΚΑ, ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του έκτου κύκλου εκπαίδευσης ενεργειακών επιθεωρητών.

Όλοι οι διπλωματούχοι μηχανικοί ή πτυχιούχοι μηχανικοί τεχνολογικής εκπαίδευσης  ή μηχανικοί που έχουν αποκτήσει αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων στη χώρα μας  βάση της ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας  και επιθυμούν να αποκτήσουν Άδεια Ενεργειακού Επιθεωρητή Κτηρίων ή Λεβήτων και Εγκαταστάσεων Θέρμανσης ή Εγκαταστάσεων Κλιματισμού, θα πρέπει  να παρακολουθήσουν το παραπάνω  εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μετά το πέρας των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης των σεμιναρίων με χρήση της οποίας μπορεί να γίνει άμεσα αναγγελία  έναρξης δραστηριότητας Μόνιμου Ενεργειακού Επιθεωρητή.

Οι εγγραφές του έκτου κύκλου παρακολούθησης  θα γίνονται από 17 μέχρι και 27 Σεπτεμβρίου 2013 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στο 2461056715 ή να αποστέλλουν σχετικό email στη διεύθυνση epapadopoulou@uowm.gr

Τα μαθήματα του θα ξεκινήσουν στις 14 Οκτωβρίου 2013.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης