Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο π. Γερβάσιος στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών

Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά», της Αδελφότητος «Η ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ» (Πλαγιάρι-Θεσσαλονίκης)  με επικεφαλής τον πνευματικώς Προϊστάμενο αυτής, Αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιο Ιωάν. Ραπτόπουλο, θα επισκεφθεί το Γενικό Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών , τη Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου ε.έ., περίπου στις 10.30 π.μ. με τη συμμετοχή 150 συνεργατών και συνδρομητών της «Διακονίας».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

1. Εκκλησιαστικούς χριστουγεννιάτικους ύμνους και χριστιανικά εμβατήρια. Συνοπτική δέηση «υπέρ των εν Φυλακαίς όντων». 2. Προσφώνηση του Διευθυντή. 3. Αντιφώνηση του π. Γερβασίου, ο οποίος θα αναπτύξει επίκαιρο θέμα προς τους κρατουμένους. 4. Προσφορά δεμάτων στον κάθε κρατούμενο χωριστά, περιέχοντα είδη βασικής ανάγκης. Και 5. Αναμνηστικά δώρα στο προσωπικό της Φυλακής και της εξωτερικής φρουράς.

Πληροφοριακά σημειώνουμε ότι η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά» από το 1978 μέχρι σήμερα έχει αποφυλακίσει 15.750 άπορους μικροποινίτες κρατουμένους από 90 χώρες του κόσμου, με αντίστοιχη δαπάνη 4.750.000,00 €, προϊόν προαιρετικών συνδρομών φιλανθρώπων Ελλήνων και Ομογενών, οι οποίοι και σήμερα, στην κρίση πού περνούμε, εξακολουθούν να συνδράμουν τη Διακονία αυτή της αγάπης. Και οι αποφυλακίσεις συνεχίζονται σε καθημερινή σχεδόν βάση.

Καλά Χριστούγεννα και ευλογημένο το 2015.

 

 

ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

«ΟΆγιος Ληστής του Γολγοθά»

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης