Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών κ.Χρήστος Τριγώνης: Παράδειγμα προς μίμηση

O Χρήστος Τριγώνης, πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών υπαλλήλων και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια μια διάρκεια που  στις μέρες μας και μάλιστα σε μία εποχή που τα πάντα αμφισβητούνται ή ανατρέπονται. Σημείο αναφοράς για όλους τους συναδέλφους του, συνδετικός κρίκος με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (και μάλιστα με θέση) και άνθρωπος που προσπαθεί να εμφανίσει της αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας, του αλτρουισμού και των ίσων ευκαιριών.

Η επιτυχία του  αυτή οφείλεται στις οικογενειακές καταβολές στον πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, στην κουλτούρα και στις αρχές που κουβαλά από παιδί. Ο πρόεδρος, αλώβυτος, αδιάφθορος, δίκαιος δεν διακατέχεται από τα συμπλέγματα της «καρέκλας» της θεσιθηρίας του οπορτουνισμού.

Μάχεται για τους συναδέλφους του αλλά και για αλλαγή νοοτροπιών και συμπεριφορών που χρόνια ολόκληρα ρίζωσαν στο DNA μας. Και στα Γρεβενά, κοινωνία μικρή και συντηριτική, κρατά «Θερμοπύλες», κόντρα στις προβλέψεις και τον εφησυχασμό.

Και τα εφόδιά του στην άνιση αυτή μάχη και η γνώση του αντικειμένου, η αυτοθυσία, η ηρεμία και η αναλυτική του ικανότητα. ΝΑΙ είναι παράδειγμα για μίμηση.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5