Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ράδιο 101.5

Grevenamedia @facebook

tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» από τις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, συναντήθηκαν χθες στο εκλογικό κέντρο στην Κοζάνη

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα οργανωτικού χαρακτήρα, και συστάθηκαν ομάδες εργασίας με διαφορετικά αντικείμενα ώστε να επικαιροποιούνται διαρκώς οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, βάσει των μεταβαλλόμενων κοινωνικών αναγκών.

1 2 3

Επίκεντρο της συζήτησης, η στρατηγική του συνδυασμού στην πώληση της «μικρής» ΔΕΗ που σύντομα θα απασχολήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Με νωπή την εντολή της κοινωνίας, ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέλυσε μια σειρά από δράσεις και εργαλεία που μπορούν να επιστρατευτούν στον αγώνα για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα του ενεργειακού πλούτου της χώρας.

Στην ολοκλήρωση της συνάντησης ο Θεόδωρος Καρυπίδης ευχαρίστησε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους και τους αντιπεριφερειάρχες για τον αγώνα τους και τόνισε ότι είναι όλοι απαραίτητοι στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν στην Περιφέρεια σε λίγους μήνες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Jumbo
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ζιώγας
Πωλείται
Μπουραλέκος
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5