Ράδιο Γρεβενά – 101.5

Πίνδος
PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης κ.Ν. Μίγκος συναντήθηκε με υπουργούς για την ίδρυση κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στη Δεσκάτη

Κόντρα στον απερίγραπτο… λαϊκισμό Περιφερειαρχών και Δημάρχων της χώρας, ο Δήμαρχος κ.Νίκος Μίγκος ζήτησε ήδη την ίδρυση Κέντρου Φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Δήμο της Δεσκάτης.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη Τετάρτη και είχε συναντήσεις με τους συναρμόδιους υπουργούς προτείνοντας εναλλακτικές τοποθεσίες για την ίδρυση του Κέντρου Φιλοξενίας.

Οι αρμόδιοι Υπουργοί εξετάζουν το θέμα και θα απαντήσουν σύντομα αφού πρώτα οι υπηρεσιακοί παράγοντες εξετάσουν τους παραπάνω χώρους υποδοχής.

Ο Δήμαρχος Δεσκάτης  έκανε την παρακάτω δήλωση: “Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία ως Δήμαρχος έχω την ευθύνη να διατηρήσω αλλά και να αυξήσω τις θέσεις εργασίας στο Δήμο μου. Ως εκ τούτου επισκέφθηκα και συζήτησα με 3 Υπουργούς της κυβέρνησης την ίδρυση Κέντρου Φιλοξενίας στο Δήμο μας. Οι Υπουργοί σαφέστατα μου τόνισαν ότι θα εξασφαλιστούν τα θέματα όπως είναι αυτό της υγιεινής, της ασφάλειας και της προστασίας των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ο λαϊκισμός που αναπτύσεται τελευταία από ορισμένους αιρετούς και οι ανεύθυνες φωνές ορισμένων δεν βοηθούν ούτε το εθνικό συμφέρον αλλά και την περιφέρεια.

Για όλα όμως, τον πρώτο δηλαδή και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δεσκάτης”

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης