Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

ΕΜΒΟΛΙΟ
Μουσική Συναυλία

email επικοινωνίας

Τζιόβας Ανδρέας
Εμβόλιο
POTIKA MYRTO
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
Loco delivery
Ζιώγας
tsiarsiotis
Ράδιο 101.5
ΙΩΑΝΝΑ

Κατηγορίες

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Grevenamedia @facebook

Κοζάνη- Γραφείο

Ολοκληρώθηκε από τον ΕΟΤ η μελέτη του έργου "Οικοτουριστικές διαδρομές στα γεφύρια των Γρεβενών" (12/12/2011)

Οριστικοποιείται το αντικείμενο των έργων της Βασιλίτσας την  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)  κ. Κώστα Ζήκο, είχε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.

Ο κ. Χαντάβας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Πρόεδρο, για το γεγονός ότι οι υπηρεσίες  του ΕΟΤ ολοκλήρωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τις μελέτες και το τεχνικό δελτίο του έργου «Οικοτουριστικές Διαδρομές στα γεφύρια των Γρεβενών»,  που προβλέπει τη διασύνδεση των γεφυριών «Ζιάκα – Κατσούγιαννη – Λιάτιστα (κλέφτη) – Πορτίτσα – Καγκέλια – Αζίζ Αγά – Κηπουρειό» καθώς και τη διαμόρφωση δύο χώρων αναψυχής και ανάπαυσης, ένα στην αφετηρία της διαδρομής των μονοπατιών στο Γεφύρι Ζιάκα και ένα στο Γεφύρι του Σπανού, συνολικού προϋπολογισμού 1.140.000€.

Το τεχνικό δελτίο θα προωθηθεί άμεσα στο Δήμο Γρεβενών για να προσυπογραφεί από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, δεδομένου ότι ο Δήμος Γρεβενών, με βάση προγραμματική σύμβαση που θα υπογραφεί με τον ΕΟΤ, θα είναι ο φορέας λειτουργίας του έργου. Στη συνέχεια το τεχνικό δελτίο θα υπογραφεί από τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο και θα προωθηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης για αξιολόγηση και ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Ο κ. Χαντάβας ζήτησε επίσης από τις υπηρεσίες  του ΕΟΤ, πριν την έναρξη της υλοποίησης  των μελετών, που αφορούν στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γρεβενά μεταξύ εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Γρεβενών, του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και των ενδιαφερόμενων παραγωγικών τάξεων, κατά την οποία οι μελετητές του ΕΟΤ θα αναλύσουν το περιεχόμενο των μελετών και μετά από συζήτηση, θα οριστικοποιηθεί το αντικείμενο των έργων που θα υποβληθούν για ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Η  πρόταση του Βουλευτή έγινε αποδεκτή και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες θα μεταβούν στα Γρεβενά,  την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011.

Σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ-Γυναίκα για φροντίδα ηλικιωμένης
Ενοικιάζεται διαμέρισμα 90 τ.μ.
ΤΑΞΙ
ENOIKIAZETAI
Κ.Παλαιολόγου 58
Αριστείδου 27
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ