Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
Κτηματολόγιο
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Οι μάσκες έπεσαν …Τα είπαμε … Τα γράψαμε …

Οι συνιστώσες των αριστοδεξιών συνιστώσεων ξαναθυμήθηκαν  το βρώμικο 89 τότε που κατάληξε σε φιάσκο χτυπώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Σκοπός τους είναι φυσικά η Δημοκρατική Παράταξη με στόχο την διάλυση της και να παίξουν δήθεν ένα πόλο ενάντια στην Συντηρητική Παράταξη ( τρομάρα τους )…

Δυστυχώς όμως, καταλήγει πάλι σε ένα δεύτερο φιάσκο. Οι δήθεν κατηγορίες τους ξεσκεπάστηκαν, τα κίνητρα τους έγιναν γνωστά …

Και πάλι θα πάρουν την απάντηση όταν έρθει η ώρα.

Το σχέδιο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτύχει για δεύτερη φορά. Φυσικά, δεν μας χωρίζει τίποτα με τους ψηφοφόρους του, δώσαμε μαζί αγώνες και σύντομα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος σε πανστρατιά στηρίζοντας τον Πρόεδρο τον Δημοκρατικά εκλεγμένου με στόχο την ενότητα της παράταξης. Είναι χρέος όλων μας. Το χρωστάμε στον Ιδρυτή μας και σε όλους όσους στα δύσκολα αγωνίστηκαν τόσα χρόνια ενόψει του Συνεδρίου με καθαρές προτάσεις βάζοντας τέλος στην εσωστρέφεια.

Υστερόγραφο:   Προς τους πρώην αηδόνιδες και διάφορους κρυφοδεξιούς… Να παραδώσετε τις έδρες, δεν σας ανήκουν… Καθαρά και Ξάστερα !!!

Νούσιας Ιωάννης

Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης