Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU

Grevenamedia @facebook

POTIKA MYRTO
SPONSORS

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΑ
ΝΟΣΗΛΙΑΣΙΣ
tsiarsiotis
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Οι ΄΄ μικροί ΄΄ δείχνουν τον δρόμο της ανάπτυξης

H έλλειψη ρευστότητας, η αλλαγή των συμβατικών σχέσεων με τους ξένους προμηθευτές τους και οι επισφάλειες είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεκάδες μικρού και μεσαίου μεγέθους βιομηχανίες που συνεχίζουν να λειτουργούν, να παράγουν, αλλά και να εξάγουν.

Ο κλάδος των τροφίμων παραμένει το «ισχυρό χαρτί» της ελληνικής βιομηχανίας και οι εκατοντάδες μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» του.

Η ελληνική αγορά συρρικνώνεται με δραματικούς ρυθμούς – κατά περίπτωση -, αρκετές όμως από αυτές συνεχίζουν σε αυτές τις συνθήκες να αναπτύσσονται και να βελτιώνουν τη θέση τους στην αγορά και μάλιστα χωρίς καμία δυνατότητα πρόσβασης στον τραπεζικό δανεισμό. Βέβαια το γεγονός ότι πρόκειται για μικρές αναπτυσσόμενες εταιρείες, που δεν έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα τους σε πανελλαδικό δίκτυο παρά μόνο σε ένα μικρό μέρος, τους δίνει τα περιθώρια να τρέχουν με υψηλούς ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης – κατά περίπτωση φυσικά.

Το πρόβλημα σύμφωνα με tovima.gr στην προκειμένη περίπτωση συνίσταται στο γεγονός ότι λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης τα όριά τους είναι περιορισμένα.

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
Κινηματογράφος Γρεβενών
Ράδιο 101.5
ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΟΠΑΠ
ΦΥΛΑΞΗ

Follow Us

 
TSIOVAKAS
Αγγελία για εργασία
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5

Καιρός

Γρεβενά

Αναγνώστου Ιωάννης