Ράδιο Γρεβενά – 101.5

PAPAGEORGIOU
Κινηματογράφος Γρεβενών
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Jumbo
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
ΓΚΙΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γρεβενών: Γιατί πρέπει να παραμείνει το Τελωνείο στη Σιάτιστα (19/10/2011)

1.Χωροταξικά βρίσκεται στο κέντρο των δύο νομών (Γρεβενών και Κοζάνης) και μπορεί να εξυπηρετεί τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους των, χωρίς να χρειάζονται να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις, σε αντίθεση με το τελωνείο Πτολεμαϊδας το οποίο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νομού Κοζάνης και η απόσταση για τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους των Γρεβενών είναι μεγάλη πάνω από 150 χιλιόμετρα.

2.Εξυπηρετεί τουλάχιστο πέντε (5) εξαγωγικές επιχειρήσεις των Γρεβενών με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα, πλήθος βιοτεχνιών που δικαιούνται Ε.Φ.Κ στο πετρέλαιο κίνησης , άδειες αποστακτήρων  εξυπηρετώντας την αμπελοκαλλιέργεια του νομού, πρατήρια καυσίμων που διαθέτουν υγραέριο  κλπ.

3.Είμαστε ένας από τους δύο νομούς της Ελλάδας που δεν έχουμε τελωνείο. Εξυπηρετούμαστε από το τελωνείο Σιάτιστας, που είναι σχετικά κοντά, είναι καλά οργανωμένο με εύκολη πρόσβαση για αυτοκίνητα φορτηγά, βρίσκεται πολύ κοντά στον κόμβο της Εγνατίας και στον κάθετο άξονα Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής-Αλβανίας και Ε65 .

Δεν πρέπει να μας στείλετε, αυθαίρετα ,λόγω παρεμβάσεων, στο άλλο άκρο του νομού Κοζάνης.

4.Αποτελεί εργαλείο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Για όλου ς τους παραπάνω λόγους επιβάλλεται να παραμείνει το τελωνείο στη Σιάτιστα και, αν πρέπει να επιλεγεί πού θα βρίσκεται η διοίκηση, να είναι σ΄αυτό,  πράγμα στο οποίο συνηγορούν οι αντικειμενικοί λόγοι που πρέπει να είναι ο μοναδικός οδηγός γι΄αυτή την απόφαση .

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
POTIKA MYRTO
Μπουραλέκος
Πωλείται
Ζητούνται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Ράδιο 101.5
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Ζητείται προσωπικό
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5