Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Grevenamedia @facebook

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Ράδιο 101.5
Ζιώγας
tsiarsiotis
ΙΩΑΝΝΑ
delivery LOCO
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Κατηγορίες

ΝΟ.Δ.Ε Γρεβενών: Επίσκεψη στο Φελλί

Στις  23/12/2013 κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών και παρόντος του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Κοψαχείλη Τιμολέοντα, επισκέφτηκαν, κατόπιν πρόσκλησης, το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Φελλίου Γρεβενών. Παρακολούθησαν τις εορταστικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις – δραστηριότητες των μικρών μαθητών και μοίρασαν δώρα σ΄ όλα τα παιδιά. Ο κ. Βουλευτής και οι εκπρόσωποι της ΝΟ.Δ.Ε. ,Γρεβενών ευχήθηκαν «Καλά Χριστούγεννα», υγεία, ευτυχία και πρόοδο στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς των σχολείων.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Σωφρονιστικό Κατάστημα Φελλίου και συζήτησαν με τη διεύθυνση και τους εκπροσώπους του Σωματείου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων για θέματα καλής λειτουργίας και προβλήματα σε σχέση μ΄ αυτή.
Ευχήθηκαν Καλές Γιορτές, υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Καταγραφή 22 Καταγραφή

Η ΝΟ.Δ.Ε. Γρεβενών, συμμετέχει ενεργά με οικονομική και υλική προσφορά των μελών της στις δράσεις της Πρωτοβουλίας ΄΄ΣΤΗΡΙΖΩ΄΄, και αφιερώνει το μήνα Δεκέμβριο στο παιδί και την προστασία του. Έχει, ήδη, προγραμματίσει και ξεκινά μια σειρά δράσεων και θεσμικών πρωτοβουλιών, με στόχο την κινητοποίηση της κοινωνίας για ανακούφιση σε παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη.

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝOΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

Χρυσή Τομή
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ζητούνται
Ζητούνται άτομα στην Ζάκυνθο
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
Πωλείται
ΦΥΛΑΞΗ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5