AUTOΚΙΝΗΣΗ

Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ

Grevenamedia @facebook

ΓΡΙΔΑΣ
ΤΑΞΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

Loco delivery
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

Κοζάνη- Γραφείο
Ζιώγας

Νοσοκομείο Γρεβενών: Τι λένε οι γιατροί για τις αποσπάσεις των γιατρών και για την λειτουργία του ιδρύματος

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου Γρεβενών καταγγέλλει την Διοίκηση του Νοσοκομείων αλλά και την Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ , που προβαίνουν σε μετακινήσεις γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων από το Νοσοκομείο Γρεβενών στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας προκειμένου να καλύψουν εκεί προγράμματα εφημεριών, ενώ ήδη…

υπάρχουν κενές εφημερίες στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Οι μετακινήσεις αυτές οι οποίες γίνονται με έναν αυταρχικό τρόπο και χωρίς την συναίνεση των γιατρών και της ιατρικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, θα καταστήσουν ακόμα πιο προβληματική την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των ήδη υποστελεχωμένων κλινικών του νοσοκομείου και θα οδηγήσουν στην περαιτέρω υποβάθμιση του.

Την ίδια στιγμή που δεν γίνεται κανένας διορισμός γιατρού στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα το ιατρικό δυναμικό να μειώνεται μέρα με τη μέρα και που τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου συνεχώς αυξάνονται από τις σοβαρές ελλείψεις σε φάρμακα και σε ιατρικά είδη, έρχονται οι μετακινήσεις αυτές για να προκαλέσουν μια περαιτέρω μείωση στην ικανότητα του Νοσοκομείου να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες μιας κοινωνίας που μαστίζεται από την κρίση, κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι στο άμεσο μέλλον για την οριστική υποβάθμιση του Νοσοκομείου αν όχι για το κλείσιμο του. Το ελάχιστο ιατρικό ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείου που προσπαθεί κάτω από απαράδεκτες συνθήκες να κρατήσει την λειτουργία του Νοσοκομείου Γρεβενών αντιμετωπίζεται από την Διοίκηση της υγειονομικής περιφέρειας, αλλά και από την τοπική διοίκηση σαν να πρόκειται για ένα πλεονάζον προσωπικό που βρίσκεται σε ένα Νοσοκομείο καταδικασμένο απ’ αυτές τις διοικήσεις σε κλείσιμο.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου καταδικάζουν τον αυταρχισμό των προϊστάμενων αρχών που γιγαντώνεται το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να δείξουν στους ανωτέρους τους ότι υπηρετούν το σύστημα με συνέπεια ώστε να διατηρηθούν στις θέσεις τους, αδιαφορώντας αν στο διάβα τους παρασύρουν νόμους , εργασιακά δικαιώματα, προσωπικότητες και οικογενειακά δικαιώματα.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Γρεβενών απαιτούν να ανακληθεί άμεσα η απόφαση της μετακίνησης της Παθολόγου Κωνσταντίνας Ντόνα και των 3 παιδίατρων στο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας και την άμεση πλήρωση των κενών θέσεων γιατρών ώστε να διασφαλιστεί η προοπτική της συνέχειας της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Γρεβενών καλούν τους πολίτες, χρήστες των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου και τους τοπικούς φορείς να αντιδράσουν δυναμικά στην προο ΟΧΙ στην υποβάθμιση των εργασιακών νόμιμων δικαιωμάτων των γιατρών. ΝΑΙ σε νέες προσλήψεις γιατρών για να λυθούν τα υπάρχοντα προβλήματα Γρεβενά 18/12/2012

πτική της οριστικής υποβάθμισης του Νοσοκομείου.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

AUTOΚΙΝΗΣΗ
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Τζιόβας Ανδρέας
ΔΕΗ banner
Argo Grevena
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Αγγελία Ζωοτροφών
Ενοικιάζεται κατάστημα 45 τμ
Ενοικιάζεται και πωλείται Μ. Αλεξάνδου
Ενοικιάζεται 120 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
Πωλείται Διαμέρισμα Σόλωνος 3
Δυάρι διαμέρισμα Ίωνος Δραγούμη 2
Γκαρσονιέρα Αριστείδου 27
Γκαρσονιέρα Καραϊσκάκη 7 (πολιτιστικό κέντρο)
Καφέ Crystal
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
Πωλείται διαμέρισμα-Εμμανουήλ Παπά 7
Κεντρική πλατεία Γρεβενών
Πωλείται στο Περιβόλι
Πωλείται οικόπεδο
Για εργασία-Μόναχο
Παύλου Μελά
Απέναντι από τα Δικαστήρια
Παλαιολόγου 58
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ- Κέντρο πόλης
ΤΑΞΙ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
-Διεύθυνση-GrevenaMedia
Ενοικιάζεται ή Πωλείται
Διαφήμιση ΛΑΔΙΑ
 

Follow Us

ΤΣΙΟΓΚΑΣ
Σεμερτζίδης
TSIOVAKAS

Καιρός

Γρεβενά

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com